Christini Applegate silno nedostaju njezine grudi

Tekst: G.K.
Foto: JLP

GLUMICI Christini Applegate, koja je svima poznata po svojoj ulozi Kelly Bundy u "Bračnim vodama", silno nedostaju njene grudi. Luckastoj plavuši prošlog kolovoza dijagnosticiran je rak dojke pa je jedini način da se zaustavi širenje raka bio potpuno uklanjanje dojki.

"Jedino što me tješi je činjenica da ne moram nositi grudnjak, što je sjajno"

 "Jako mi je teško jer nisu kao prije, a imala sam jako dobre grudi. Ako ti se ne sviđaju grudi možeš odabrati veličinu koju želiš i dobiti lijepi poklon, no drukčije je kada nemaš izbora. Jedino što me tješi je činjenica da ne moram nositi grudnjak, što je sjajno", rekla je Christina za časopis "Women's Health".

Nakon dijagnoze, Applegate je osnovala udrugu "Right Action for Women" koji se fokusira na prevenciju i rano otkrivanje raka dojki. "Postala sam vrlo bliska s ljudima koji imaju velike šanse za dobivanje ove zloćudne bolesti". Dodala je kako je nedavno imala susret s ženom kojoj je pomogla njena udruga. "Bilo je poprilično teško. Plakala je držeći me za ruku i rekla 'hvala ti što si mi spasila život'. Kad se to dogodi ne možeš da ne pomisliš kako si napravio pravu stvar".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara