Chuck Norris u panici zbog šerijatskog prava: "Muslimani preuzimaju pravosuđe SAD-a!"

Chuck Norris u panici zbog šerijatskog prava: "Muslimani preuzimaju pravosuđe SAD-a!"

Foto: Arhiva

CHUCK NORRIS pronašao je inovativan način proslavljanja uskrsnog tjedna. Kao veliki katolik, popularni Chuck odlučio je da svoje obožavatelje mora upozoriti na opasnost koja, uvjeren je, vreba iza ugla - infiltraciju muslimanskih tradicija u američki pravosudni sustav. Norris je tako na portalu WorldNetDaily objavio prvu od pet predviđenih kolumni o širenju šerijatskog prava u Americi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Kao prvo, želim istaknuti da nisam islamofob. Podržavam pluralnost religija u Americi i čvrsto vjerujem u Prvi amandman", odmah naglašava Norris. No, usprkos toleranciji koju obećava, Norris je uvjeren da radikalni islamisti planiraju iskoristiti slobode koje jamči američki Ustav kako bi proširili utjecaj šerijatskog prava u SAD-u. "Jako malo Amerikanaca ne zna ili ne razumije kako to prijeti našoj republici", piše Norris.

"Gdje god se proširila muslimanska religija i kultura, ubrzo se počelo širiti i šerijatsko pravo. Mnogi Amerikanci gledaju snimku s Bliskog istoka na kojoj je žena zakopana do glave pa kamenovana do smrti i misle da se tako nešto u SAD-u nikada ne bi moglo dogoditi. Ali ne shvaćaju kako se šerijatsko pravo polako pojavljuje i u našoj državi", kaže Norris.

Norris tvrdi da su suci sve skloniji donositi odluke prema kojima dopuštaju da se sporovi među muslimanima rješavaju prema šerijatskom pravu. Takvu je odluku, tvrdi, donio sudac u Floridi. Za Chucka ovo je vrlo loš predznak. Amerikanci su, kaže Chuck Norris, suočeni s izborom - mogu ili ignorirati šerijatsko pravo u uvjerenju kako se ono u SAD-u nikada neće proširiti ili se mogu ozbiljno zabrinuti. Zašto bi se građani SAD-a trebali odlučiti za drugi izbor, Chuck Norris će objasniti u svojim narednim kolumnama.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara