CIA-in agent tvrdi: Svećenik iz "Egzorcista" umro nakon što je pričao s opsjednutom curicom

CIA-in agent tvrdi: Svećenik iz "Egzorcista" umro nakon što je pričao s opsjednutom curicom

Foto: YouTube

KATOLIČKI svećenik Malachi Martin iz Irske, koji je inspirirao glavni lik iz filma Egzorcist preminuo je nakon što je razgovarao s opsjednutom četverogodišnjakinjom, tvrdi bivši agent CIA-e i njegov bliski prijatelj Robert Marrow.

Martin je preminuo 1999. godine u 78. godini života zbog ozljeda glave koje je zadobio prilikom pada. Kako piše Daily Mail, prijatelju je prije smrti rekao da ga je gurnula nevidljiva sila te je zbog toga pao. Marrow je to ispričao netom prije objave novog dokumentarca na Netflixu o svećeniku, kojemu je on producent.

On je vozio svećenika po Americi kako bi se susretao s klijentima, nakon što je napustio crkvu i preselio se u SAD. Prema Marrowovim riječima, susret svećenika i četverogodišnje djevojčice bio je nešto najjezivije što je doživio.

Kad je Martin došao u dom djevojčice, njeni roditelji su ga dočekali, a kad joj je on prišao pitala ga je: "Znači, ti si Malachi Martin i misliš da joj možeš pomoći?". Nakon tog je pao i ozlijedio se, a prijatelju se povjerio da ga je gurnula nevidljiva sila. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara