Ciganović o Šuput: Obišla je svadbi i svadbi, a za sebe uzela ono najseljačkije

Ciganović o Šuput: Obišla je svadbi i svadbi, a za sebe uzela ono najseljačkije
Foto: Facebook

I NEVEN CIGANOVIĆ je ovog vikenda pratio svadbu Maje Šuput i Nenada Tatarinova. Čini se da je zbog toga ovog vikenda propustio i show Zvijezde ljetni hit pa nije imao novih komentara na stajling Antonije Blaće.

Ovog puta svoje komentare na Facebooku posvetio je samo Maji Šuput.

"Znate onu našu staru: 'U Postolara najgore cipele', e pa tako bi ja okarakterizirao ovaj cirkus od Šuput svadbe. Ta je obišla svadbi i svadbi, da bi iz njih za sebe pokupila ono najgore i najseljačkije.

Mislim da su se na ovoj svadbi potrošili hektolitri spray tena ne bi li svi bili prekrasno narančasti, a fake zubne navlake došle još jače do izražaja. Angažirali su se deseci kamera, dronova i ko zna još kakvih pizdarija, da bi vjerojatno uskoro Šuput izbacila i video sa vjenčanja za neku svoju kladim se već pripremljenu pjesmu. Grubnićka se pohvalila kako je upravo ona dizajnirala ovu “prekrasnu” vjenčanicu, a na kraju se ispostavilo da je samo maznul dizajn nekom Izraelskom dizajneru a vjerojatno su je šivali Kinezi (naime Maja tamo već ima popust s obzirom da tamo kupuje perike i ostalu odjeću za nastupe). Da li je moguće da si Šuput nije mogla priuštiti da si kupi original haljinu od tog dizajnera? Nije li ona celebriti pa joj je Izraelac mogao pokloniti opravu? A sa obzirom na ovaj trash bilbord što sam ga već iskomentirao. Za koji mjesec kad dođe do rastave očekujem da angažira avione kako bi na nebu ispisali neku ogorčenu poruku tipa. 'G.. ' kako ju je mladoženja na prvu bračnu noć recimo prevario sa jednom od djeveruša (samo da vas podsjetim jedna od djeveruša je bila i Grubnić). Ma pogledajte samo ovu grupnu happy family fotku od 'ozračenih' jeftinim spray tenom Gospođa Tatarinov, brijem da je ova u bijeloj haljini u biti djeveruša", napisao je.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara