Cigijev tjedni trend report: Eventuše, ljepše ste nam gole!

Cigijev tjedni trend report: Eventuše, ljepše ste nam gole!

Foto: Index, Klik

IAKO se Zagreb obavio snježnim pokrivačem, a ciča zima probija sve do kostiju, organizatori raznih "eventića" nisu tom situacijom ostali iznenađeni poput zimskih službi, već su se bacili punom parom na njihovu organizaciju. Što zbog zime, što zbog recesije, proteklog tjedna su nam ih pripremili tek nekolicinu na koje su ipak uspjeli dovući pokojeg celebrityja. Ako je suditi prema ovim fotkama, moglo bi se zaključiti kako su žene ipak jači spol, jer se nisu libile prošetati u svojim štiklicama i kroz najljigaviju bljuzgu u gradu, dok su muškarci po običaju radije ostali zavaljeni pred televizorom u toplini svojih domova. Samo zbog takve "izvanredne" situacije malo ćemo progledati kroz prste ovotjednim eventušama, koje smo inače navikli gledati u nekim puno seksepilnijim i oskudnijim izdanjima, pa ih nećemo puno špotati za njihove zimske outfite. No da bismo vam ipak donekle dočarali kako vrijedi ona "Odijelo čini ženu seksi", pokazat ćemo vam dotične dame i u njihovim "prirodnim" izdanjima.
 
Nikolina Pišek u svom najzakopčanijem izdanju do sada. Malo tko bi mogao zamisliti ovu seksi voditeljicu koja žari i pali cijelim Balkanom u ovakvom tetkastom outfitu i bez dekoltea "na izvol'te". Seksi Nikolina je i bez obzira na svoju "zabundanost" uspjela očarati sve prisutne svojim zaleđenim, pomalo pospanim pogledom ispod umjetnih trepavica, koje jedva proviruju ispod slapa Nikolininih uvojaka zabetoniranih trovremenskim Taftom.

Petra Maroja - zgodnu glumicu i model imali smo priliku gledati u svakojakim "seljačkim" izdanjima tijekom njezina boravka na Farmi, ali te rijetko zabavne trenutke već smo pomalo zaboravili, tako da smo sada od jedne glumice ipak očekivali neko njeno holivudsko izdanje. Iako je svoju nekoć ne baš zavidnu "manekensku" liniju sada dotjerala skoro do savršenstva, Petra je svojim toplim kaputom očito pokušala sakriti dijelove tijela s kojima još uvijek muku muči. Budući da je zima u tijeku, sigurni smo da ćemo ovu prelijepu glumicu i model do proljeća vidjeti u top formi.

Aleksandra Grdić - vruća missica koja kaže da njenim žilama kola vruća slavonska krv, tako da njoj nikada nije hladno, na ovaj event je ipak došla u za nju prilično zakamufliranom izdanju. No, taj višak krpica nije omeo našu uspaljenu Alex da s fotografom odigra vruću scenu zavođenja kamere te je tako još jednom potvrdila svoj status "najjebenije" manekenke naših prostora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iva Šarić - poznatija kao zaručnica nogometaša Jerka Leke, iako je vani bilo minus 5 stupnjeva, na event je došetala u svojim novim Miu Miu crvenim čizmicama koje neobično podsjećaju na moderniju verziju borosana, kroz čiji su vrh provirivali nožni prstići te seksi manekenke. Da joj se prstići ne bi smrznuli, lijepa Iva se ogrnula tek toplom krznenom jaknicom te je cjelokupnim stajlingom neodoljivo podsjećala na to kao da je upravo stigla s neke ulične noćne šihte. Budući da se pohvalila kako je na event došla pješice kroz Gajevu ulicu, sigurni smo da je usput imala nekoliko poslovnih ponuda.


 
Sonja Kovač, ambiciozna glumca, pjevačica, manekenka, voditeljica, pokerašica...... A uz ovaj look mogla bi postati i čobanica, s obzirom na to da je preko svojih krhkih ramena prebacila krzneni lajbek. Prema fotografiji se može pretpostaviti da se našoj najpoznatijoj eventuši dobro smrzla guza, jer nas, na žalost, džepna venera Sonja ovoga puta nije počastila svojim seksi dekolteom i ultrakratkom minicom.

Lana Jurčević - samo od jednog pogleda na ovo izdanje lakonotne pjevačice, pomislili bismo, e, da nam je barem stalno zima u gradu pa da ovu mladu putenu pjevačicu više ne moramo gledati u kičastim krpicama koje kao da su izašle iz ormara mamine prijateljice Alke Profesionalke. No zima je kratka, kao što bi kratak mogao biti i ovaj probavljivi Lanin stajling.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara