Cindy Crawford šetnjom u badiću zaustavlja promet

OVO nije fotografija iz neke reklame za vodu, već svakodnevica poznate manekenke koja uživa u bogatstvu stečenom zahvaljujući nevjerojatno uspješnoj 20-godišnjoj karijeri. Cindy Crawford trenutno mami poglede na Havajima, držeći za ruku supruga Randea Gerbera, koji je počeo posjećivati teretanu samo zato da bi se polugol dostojno mogao prošetati uz jednu od najljepših žena svijeta.

"Kad sam imala 23 godine, druge žene su me gledale i komentirale - 'Lako njoj, nije imala djecu'. Sad ih imam pa znam što to znači vraćati liniju nakon trudnoće. Sad sam puno zadovoljnija tijelom nego u danima dok je ono bilo predmetom divljenja, jer sam se za ovu liniju itekako naradila", kaže Cindy Crawford o zavidnoj figuri i priznaje kako je, osim utega, za nju dijelom zaslužan i njezin estetski kirurg.

Povrijeđena zbog laži o botoxu

Ipak, Cindy ne želi priznati da je ikad u životu bila na zatezanju lica ili ubrizgavanju botoxa. Prošle godine francuski magazin Gala objavio je njezinu izjavu u kojoj stoji da "svoj besprijekorni ten duguje injekcijama", no glasnogovornik poznate manekenke demantirao je njezine riječi, ističući da nikad nije razgovarala s novinarom Gale.

"Cindy je vrlo povrijeđena njihovim člankom. Nikad nije ubrizgavala botox i nema namjeru, jer joj jednostavno ne treba", obranio ju je glasnogovornik.

D.K.
Foto: Daily Mail

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara