Čiste sve površine u vašem domu

Električni aspirator zahvaljujući svojim karakteristikama omogućava jednostavno spremanje i brzo čišćenje doma u svakom trenutku. Zbog snažnih baterija ovaj jedinstveni bežični uređaj može čistiti prostore i do 55 minuta u kontinuitetu. Baza za punjenje osigurava da je aspirator uvijek spreman za uporabu, tako da će bez napora čistiti prašine, mrvice i otpatke na svim tipovima poda.

Za učinkovito čišćenje svih vrsta podova služi dinamična akcija četkastog valjka dok okretna glava s maksimalnom pokretljivošću omogućava jednostavno spremanje čak i u uskim mjestima. Na sebi sadrži i jedinstven sustav pražnjenja posude za nečistoću, koja se vrlo jednostavno skida, čisti i omogućava daljnju uporabu. Kapacitet pretinca za prašinu je 210 ml što je dovoljno za čišćenje i većih površina. Teleskopska drška pruža maksimalnu  udobnost pri čišćenju. Cijena ovog uređaja je 505 kuna.

Ručni usisavač čisti prolivene tekućine i suhu nečistoću te zadovoljava potrebe usputnog čišćenja čak i najzahtjevnije obitelji. Snažne akumulatorske baterije od 7,2 volta omogućuju njegovu uporabu gdje god je potrebno, a u stanju je čistiti više od devet minuta odjednom. Sa svojim nosnim siskom za precizno čišćenje ovaj praktičan mini usisivač doseže čak i u najuže kutove. Sadrži raznovrsnu bazu za punjenje, zahvaljujući kojoj je svaki dodatak ovog ručnog mini usisavača uvijek pri ruci. U sebi sadrži trajni filter koji se može prati pa tako osim što čisti površine, ovaj mini isisavač zadržava i vlastitu čistoću. Praktičan je za stolnu i zidnu primjenu. Cijena ručnog usisavača je 440 kuna.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara