"Coach Carter" najgledaniji film u američkim kinima

"Coach Carter" najgledaniji film u američkim kinima
ISTINITA priča o srednjoškolskom košarkaškom treneru sa Samuel L. Jacksonom u glavnoj ulozi "Coach Carter" najgledaniji je film u američkim kinima ovaj vikend s ostvarenom zaradom od 23.6 milijuna dolara, pokazali su rezultati koje je u nedjelju objavila specijalizirana tvrtka Exhibitor Relations.

Komedija "Meet the Fockers" s Robertom De Nirom, Dustinom Hoffmanom i Barbrom Streisand, koja je tri tjedna zaredom bila na prvom mjestu po zaradi na američkim kinoblagajnama, ovaj je vikend ostvarila zaradu od 19 milijuna dolara. Ukupan učinak ove komedije iznosti 230,8 milijuna dolara.

Na trećem mjestu i sa zaradom od 14 milijuna dolara našao se film "Racing Stripes" poluanimirani film o zebri koja priča i želi postati trkaći konj.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

"In Good Company" drama s Dannis Quaidom, Topherom Graceom i Scarlett Johanson zaradio je 13,9 milijuna dolara čime se našao na četvrtom mjestu.

Najnoviji akcijski film Jennifer Garner i Gorana Vošnjića "Elektra", adaptacija stripa Daredevil, našao se na petom mjestu sa zaradom od 12,5 mlijuna dolara.

Triler "White Noise" s Michaelom Keatonom u glavnoj ulozi na šestom je mjestu s 12,2 milijuna dolara, "The Aviator" o životu Howarda Hughesa s Leonardom DiCapriom na sedmom je mjestu (4,8 milijuna dolara), "Lemony Snickets a Series of Unfortunate Evenets" na osmom (4 milijuna dolara), "The Phantom of the Opera" na devetom (3,55 milijuna dolara) i "Oceanovih 12" na desetom mjestu (2,9 milijuna dolara).
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara