Colin Farrell bezobrazan i u krevetu

OBOŽAVATELJICE odobravaju filmskom zavodniku opijanje i nepristojno ponašanje kao odraz njegovog irskog temperamenta i samo ga žele osvojiti.

To je uspjelo dvadesetogodišnjoj Stacey Watson iz Dublina prema kojoj se ponašao kao da je prostitutka.

Na jednoj fešti u Londonu odmah ju je zgrabio za guzu i prišapnuo da ima "dobre sise i stražnjicu". Plavušu je to toliko oduševilo da je brzo završila s njim u apartmanu luksuznog hotela Mandarin Oriental gdje je nakon čaše šampanjca brzo navalio na nju.

Stacey se pohvalila novinarima da je za vrijeme seksa stalno ponavljao riječ "fuck" što joj je bilo "ludo i nezaboravno".
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Raskalašeni Irac drugog je jutra pokazao i nježniju stranu kada joj je u krevet donio svježe jagode i poljubio prije odlaska.

Oduševljena djevojka nije ni tražila njegov broj telefona jer je znala da je "previše zauzet svojom karijerom" a ostala joj je uspomena s kojom se može hvaliti pred prijateljicama.

Colin je navodno spavao s Angelinom Jolie i Britney Spears, ali očito ne želi propustiti ni jednu ljepoticu koja mu se nudi.

U zadnje vrijeme posebno je tražen jer se na snimanju njegovog posljednjeg filma otkrilo da ima izrazito veliku muškost.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara