Colin Farrell sočno poljubio Maradonu

NEOBUZDANI irski glumac, sklon opijanju i zavođenju slavnih žena, susreo se u argentinskom noćnom klubu s partijanerom Maradonom. Bivši nogometaš poklonio mu je svoju majicu s brojem 10, a Colin mu je uzvratio sočnim poljupcem.

"Mali zeleni" ovisnik o drogama još jednom će se pojaviti na travnjaku na oproštajnoj utakmici brazilskog reprezentativca Julia Cesara u Dortmundu,a tabloidi tvrde da će uz svog prijatelja Fidela Castra na Kubi predvoditi prosvjednu povorku protiv američkog predsjednika Georgea Busha.

Farrell trenutno snima filmskuu verziju nekada popularne televizijske serije "Poroci Miamia" u kojoj su se proslavili Don Johnson i Philip Michael Thomas, a partner mu je genijalac iz filma "Ray" Jamie Foxx.

Privlačni Irac, za kojeg se šuška da je "spremio u krevet" Britney Spears i Angelinu Jolie, nije dobio ulogu u novom filmu o Jamesu Bondu.

S tamnoputom seksi Playboyevom zečicom Nicole Narain navodno je snimio amaterski filmić s pozama iz Kama Sutre u kojem stalno ponavlja: "Ovo bih mogao raditi za doručak, ručak i večeru".

Otac dvogodišnjeg vanbračnog sina s manekenkom Kim Bordenave tvrdi da već godinama nema pravu vezu i pri tome "okreće pilu naopako" izjavom da ima mali penis.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara