Čopor hijena okružio usamljenog lava, ali onda se u kadru pojavio njegov frend

Čopor hijena okružio usamljenog lava, ali onda se u kadru pojavio njegov frend
Screenshot: BBC

DAVID ATTENBOROUGH prošli mjesec najavio je kako se nakon više od 60 godina seli na Netflix, zbog blockbuster serije "Our Planet", kojom želi pokrenuti svijet.

Nova serija legendarnog Attenborougha bit će emitirana u travnju 2019. godine, a ovih dana u centru pažnje posljednja je serija koju je snimio za britansku televiziju, "Dynasties".

Dosad je emitirano pet epizoda, a brojne scene iz serije postala su viralne na društvenim mrežama. Jedna od njih je i scena žestokog napada čopora hijena na usamljenog lava, a koja je gledatelje ostavila bez daha. 

Taman kad su mnogi gledatelji pomislili kako od lava neće ostati ništa, u kadru se pojavio drugi lav koji je čuo krikove napadnutog lava. Situacija se odmah drastično promijenila, a zašto je scenu samo na YouTubeu dosad vidjelo gotovo 11 milijuna ljudi, pogledajte ispod (pogledajte do kraja da vidite kako mu je zahvalio na pomoći).

Inače, 92-godišnji Sir David Attenborough i BBC zaslužni su za neke od najspektakularnijih dokumentaraca iz prirode, uključujući "Planet Earth", "Blue Planet", oba u dva nastavka, "Frozen Planet", "Life on Earth" i mnoge druge.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara