Ćorluka je prije Franke imao nekoliko cura, a s atraktivnom Ivom je bio na korak do oltara

Ćorluka je prije Franke imao nekoliko cura, a s atraktivnom Ivom je bio na korak do oltara
Instagram

VEDRAN Ćorluka po mnogima je jedan od najzgodnijih hrvatskih nogometaša. Čarli je već deset godina na vrhu liste najseksi nogometaša, a i Hrvata općenito. Kada su ga Hrvatice otkrile 2009. godine, Ćorluka je bio u vezi s Ivom Buzov i činilo se da će njih dvoje završiti u braku.

Veza im je bila jako strastvena, a Iva je zahvaljujući statusu djevojke nogometaša također postala popularna. Iako se uvijek sklanjala od medija, oni su je često opsjedali, a njezine fotografije na društvenim mrežama obožavali su i muškarci i žene. Navodno je Ćorluku upoznala u jednom narodnjačkom klubu, a on joj je, zadivljen njezinim izgledom u minici, naručio narodnjak "Mini suknja" te su odmah započeli romansu.

 

Kaj je s publikom? 👀 Tete hoćete sjesti i popiti nešto?

Objavu dijeli Iva Buzov (@iva_buzov)

U vrijeme dok je igrao u Tottenhamu, par je zajedno živio u Londonu, a neko vrijeme su bili i zaručeni.

 

Objavu dijeli Iva Buzov (@iva_buzov)

Zaljubljeni Ćorluka na ruku je tetovirao Ivino ime i datum rođenja, a kasnije je priznao da tako nešto više nikad ne bi ponovio.

 

 

Objavu dijeli Iva Buzov (@iva_buzov)

Navodno su prekinuli zbog nedostatka strasti u vezi, a Vedran je dugo patio za zgodnom crnkom.

Nakon Ive Buzov u njegov život je nakratko ušetala Vedrana Linardić, a nakon Vedrane ljubio je Lanu Čermak, koju je pred očima javnosti ostavio zbog Franke Batelić u koju se zaljubio 2012. godine na Zrću.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara