Courteney Cox požalila zbog peglanja bora otrovnim tvarima

Courteney Cox požalila zbog peglanja bora otrovnim tvarima

POPULARNA "prijateljica", Courteney Cox, za razliku od svojih holivudskih kolegica je odvažno priznala da ubrizgala botoks u lice. Glumica koju je proslavila uloga Monike Geller u seriji "Prijatelji", obznanila je da se odlučila na tretman lica "brisačem bora", odnosno injekcijama botulinum toxina. Iako tu proceduru prakticiraju mnoge zvijezde, za razliku od većine njih glumica je to odlučila izreći na sav glas.

"Da,  jesam, koristila sam botoks. Međutim, moram priznati da to nije rješenje, koliko god to bila dobra stvar. Naime, ja sam glumica i moram svakodnevno puno micati licem i raditi razne grimase. Možete li zamisliti glumca koji nije u stanju pomaknuti svoje obrve? Ne, hvala!", rekla je glumica koja naglašava kako "ne želi postati očajna sredovječna žena ovisna o botoksu". Courtneyin suprug, također glumac, David Arquette, bio je presretan nakon što je Courtney odlučila prestati s botoksom jer je, kako on kaže, "poklonik prirodnog starenja". Međutim, njegova je izjava krajnje kontradiktorna, jer je upravo on taj koji je svoju suprugu na početku podržao da svoje bore ispegla otrovnom tvari.

"Mi smo suđeni jedno drugome"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Drago mi je što sam to probala i iskusila i sad sigurno znam da to nije za mene. Sigurna sam i za mnoge druge da su tako počeli razmišljati nakon prvog uštrcaja", istakla je 44-godišnja glumica. Što se, pak, njihovog braka tiče i dalje "cvjetaju ruže". "Zaljubljena sam u svog muža više nego ikad i zaista vjerujem da je on čovjek za mene. Mi smo suđeni jedno drugome", rekla je majka četverogodišnje kćeri Coco. Ubrzo bi se Coxova trebala naći u novom, četvrtom po redu, filmu "Vrisak" u kojem bi trebala glumiti novinarku koja traga za serijskim ubojicom.

S.C.
Foto: Guliver/Getty Images

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara