CPL Street Race Show večeras u Petici

U POPULARNOM klubu Petica smještenom kod Studentskog doma Stjepan Radić, popularne „Save“, 13.05. održat će se CPL Street Race Show. Radi se o događaju kojeg ljubitelji automobila, adrenalina i brzine ne bi smjeli propustiti.

CPL Racing Team

CPL Racing Team nastupa drugu godinu na 402 street race-u. 402 street race ili utrka ubrzanja na 402 metra je najatraktivnija automobilistička utrka kod nas pa i šire.

Adrenalin, brzina, neizvjesnost privlači ljude širom Hrvatske (i šire), tako da se na svakoj od utrka okupi od 10000 - 20000 ljudi (npr. Zagreb preko 20 000 posjetitelja, Rijeka 25 000 posjetitelja).

Za ovu sezonu predviđene su četiri utrke od kojih su prve dvije Zagreb i Osijek, a zatim slijedi Rijeka, i Varaždin. Program natjecanja je raznolik te traje dva dana odnosno cijeli vikend. CPL team nastupa sa svojih dvanaest vozila.

U sklopu cijelog projekta, drugu godinu za redom organizira se CPL Street Race Show. Koji ima za cilj dodatno približiti street race svim ljubiteljima automobilizma.

CPL Street Race Show

Sam program je vrlo raznolik i po sadržaju atraktivan i zasigurno unikatan kod nas. U slaganju programskog i animatorskog djela nastojalo se izbjeći standardnom obliku ovakvih partya koji osim muzike i promoticije određenih proizvoda nisu pružali ništa više.

Atraktivne hostese i animatori će se brinuti za dio eventa koji je namjenjen raznim nagradnim igrama koji će uključiti sve posjetitelje u svijet uličnih utrka.

Tijekom održavanja cijelog show-a dolaziti će do izražaja i atraktivno ocrtavanje tijela (body painting) koji će se raditi uživo.

Ipak, pravi mamac i garancija odlične posjećenosti su dva show cara koja su izložena na samom eventu. Po preradama radi se o unikatima kod nas pa i šire. Replika TRD-ovog projektnog 2000 GT automobila, te TTE-ov izložbeni automobil sa Munchenskog autosalona dio su eventa.

Osim njih, moći ćete izbliza vidjeti i neke od automobila, koji plijene pažnju po cestama širom Hrvatske. Ukoliko ste pravi zaljubljenik u automobile, vjerujemo da ćete htjeti i zaviriti ispod haube da otkrijete nepoznato.

Tijekom trajanje cijelog show-a održavat će se i video projekcije raznih okupljanja street racera, i raznih zanimljivosti koje su ulovile naše kamere.

Osim video projekcija osmišljeno je još nekoliko dodatnih multimedijalnih projekata, koji će ostati iznenađenje do samog početka CPL street race show-a.

Sponzori cijelog eventa su tvrtke Ceramic Power i Supersprint, medijski pokrovitelji Index.hr i Overdrive, promotor Eidosfera, a scenografiju samog showa odradit će Pegaz.

Službeno piće trebala je biti Bavaria, ali kako se nije pridržavala dogovora s organizatorima, isključena je iz programa.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara