Cristiano Ronaldo ostanak u Engleskoj proslavio kupnjom Rolls Roycea

CRISTIANO RONALDO proslavio je svoj ostanak u klubu Manchester United kupnjom novog automobila za kojega je izdvojio čak 340 tisuća funti. Riječ je o modelu Phantom marke Rolls Royce, međutim iako se radi o jednom od najluksuznijih automobila na svijetu, nogometaša zaljubljenog u brzinu i limene ljubimce novi će automobil koštati manje od njegove prosječne mjesečne plaće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Ronaldo je doista zaljubljen u automobile, a njegov novi ljubimac bit će luksuzniji i opremljeniji od Bentleyja njegovog timskog kolege Rie Ferdinanda", rekao je prijatelj 23-godišnjeg Cristiana, koji će novim automobilom zamijeniti dosadašnji automobil, Bentley Continental vrijedan upola manje, 140 tisuća funti. Rolls Royce Phantom tako će se pridružiti Ronaldovoj skupocjenoj kolekciji luksuznih automobila u kojoj se do sada nalaze Aston Martin, BMW serije 6 i Ferrari u kojem je nedavno viđen kako se vozi po svom rodnom Portugalu. Cristiano je novi automobil naručio preko tvrtke koja trguje luksuznim autima "Liquid 45" uz napomenu kako želi da Phantom bude maksimalno opremljen. Osim Ronalda, Phantoma voze i britanska televizijska zvijezda Simon Cowell te David Beckham.

A dok se Cristiano zabavlja trošeći novac na skupocjene automobile, njegova navodna djevojka, 30-godišnji talijanski model Letizia Filippi se naslikava po talijanskim časopisima i prodaje ekskluzivne priče o tome kako je nogometaš cijelu noć drži budnom bombardirajući je s ljubavnim SMS porukama. Iako su zajedno proveli samo dva dana, i to prošloga mjeseca, Letizia ustraje na priči kako su ona i Ronaldo ludo zaljubljeni, unatoč tomu što je nogometaš u međuvremenu viđen u društvu desetaka ljepotica, a s nekima od njih je, kažu očevici, otišao i do svoje spavaće sobe.

K.H.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara