Cro A Porter već ove sezone postaje regionalni modni događaj

Foto: Borna Čavrag/Index

U SURADNJI s Ljubljanskim tjednom mode te Beograd Fashion Weekom u petak, 8. travnja Cro A Porter tim predstavlja novi regionalni projekt pod nazivom Region.

Modna pista CAP-a u Westgateu ugostiti će dizajnere iz susjednih zemalja okupljenih na projektu Region i tako najaviti buduću zajedničku suradnju. Već sljedeće sezone odabrani hrvatski dizajneri u sklopu projekta Region predstavit će se publici u Beogradu i Ljubljani.

U petak, 8. travnja tako ćemo imati priliku vidjeti radove ljubljanskih modnih dizajnera Zorana Garevskog i Nataše Peršuh. Oni su kao modne marke, a ujedno i kao modni tandem, su trenutno jedni od najcjenjenijih brzo rastućih i perspektivnih imena na slovenskoj modnoj sceni, što dokazuju brojne nagrade i priznanja iz Slovenije i inozemstva.

Tamara Radivojević prvi put dolazi na CAP

Tamara Radivojević zvučno je ime na beogradskoj modnoj sceni, a po prvi puta dolazi na Cro A Porter. Dejan Despotović sigurno je jedan od najcjenjenijih avangardnih dizajnera u Srbiji i regiji, a svoj rad već je predstavio hrvatskoj publici prije godinu dana, također na ovom vodećem domaćem modnom događaju.

Kolekcija koju će nam pokazati Tijana Pavlov namijenjena je kozmopolitskom muškarcu koji prati i poštuje modne trendove, a svoj bunt i stav voli izražavati kroz odijevanje. Ne sumnjamo da će i hrvatskoj publici pokazati zašto je smatraju jednom od najcjenjenijih dizajnera za muškarce.

Srpski dizajneri Tijana Pavlov, Dejan Despotović, Tamara Radivojević te Ana Ljubinković svoju će odjeću izložiti i u jedinstvenom Cro A Porter Showroomu koji posjetiteljima otvara svoja vrata u utorak, 5. travnja točno u podne, a biti će otvoren svakog dana od 12 do 20 sati zaključno s nedjeljom, 10. travnja.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara