Crowe i Kidman glumit će u australskoj ljubavnoj sagi

PROBE za veličanstvenu ljubavnu priču koja se može mjeriti s klasikom "Prohujalo s vihorom", s Nicole Kidman i Russelom Croweom u glavnim ulogama, počet će sljedećeg mjeseca u SAD, a snimanje će krenuti prije kraja godine u Australiji, rekao je u četvrtak redatelj Baz Luhrmann.

Redatelj filma "Moulin Rouge" za australski je Daily Telegraph rekao da je dvoje oskarovaca pristalo na smanjenje honorara kako bi pomogli u uvjeravanju producentske kuće Twentieth Century Fox da financira film.

"Russel, Nicole i ja već jako dugo želimo snimiti veliki australski film", rekao je Luhrmann. "Imamo prirodne ljepote od kojih zastaje dah, i želimo ih prikazati u filmu u kojem će glumiti dvoje najboljih glumaca na svijetu".
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodao je kako na scenariju radi sedam godina te da Kidman i Crowe dijele njegovu želju da naprave "nešto potpuno australsko na razini koju svijet još nije vidio".

Filmska ekipa i iza i ispred kamere bit će pretežito sastavljena od Australaca, uključujući i jednog mladog Aboridžina u jednoj od glavnih uloga.

Ljubavna priča filma smještena je u 30-te i 40-te godine prošlog stoljeća, a u jednom prizoru će se rekonstruirati zračni napad Japanaca na grad Darwin u 2. svjetskom ratu.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara