Crvena jabuka i nakon 25 godina oduševljava mladu publiku starim hitovima

ZAGRIJAVANJE za revijalni dio CMC festivala Vodice 2010. počelo je još jučer, nastupom Igora Cukrova, a danas se nastavilo velikim koncertom Crvene jabuke koja je time obilježila 25 godina postojanja. Dečki iz jednog od najdugovječnijih bendova na ovim prostorima, pokazali su zavidnu izdržljivost. Bez ikakve pauze svirali su oko dva i pol sata, a cijelo to vrijeme publika je pratila njihov živahan tempo. Dražen Žerić Žera gotovo da nije pokazivao znakove umora, već je bez problema otpjevao neke od najvećih hitova Crvene jabuke poput "Ostani", "To mi radi", "Volio bih da si tu" i druge.

"Jazz ba" raspametio Vodičane i posjetitelje

Među publikom bio je zamjetan broj tinejdžera koji se nisu niti rodili u vrijeme kada je bend radio svoje prve korake. Atmosfera pred glavnom pozornicom festivala bila je živahna, a plesalo je i staro i mlado. Publika je najbolje reagirala na prošlogodišnji hit Crvene jabuke "Jazz ba" o čemu najbolje govori činjenica da se cijelo središte Vodica orilo od pjevanja, prilikom njene izvedbe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lokalno stanovništvo okupljalo se kako bi promatralo postavljanje pozornice

Sutra je na redu natjecateljski dio festivala u Vodicama na kojem će nastupiti ukupno 20 izvođača među kojima su: Luka Nižetić, Žanamari Lalić, Vlatka Pokos, grupa Feminnem, Karma, Đani Stipaničev i drugi. Organizatori su vrlo zadovoljni brojem posjetitelja i interesom domaćeg stanovništva koje se čak okupljalo na rivi kako bi gledalo postavljanje pozornice. Ovogodišnji stage ima polukružni oblik i zaista impresivne svjetlosne efekte koje dodatno pojačavaju zrcala postavljena s unutarnje strane pozornice. Danas je održana generalna proba na kojoj su izvođači mogli provjeriti kako će to sutra zvučati i izgledati.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara