Čudna točka posvađala gledatelje: "Možda da u žiri ubacite inteligentnije ljude"

Čudna točka posvađala gledatelje: "Možda da u žiri ubacite inteligentnije ljude"
Screenshot: Nova TV

BRAT i dvije sestre Vukina iz Čakovca izveli su na pozornici Supertalenta svoju slikarsko-pjevačku točku i ostali potpuno neshvaćeni, barem što se tiče većine žirija i gledatelja.

Nastup su posvetili svojoj baki koja je preminula prije nekoliko mjeseci, a koja je i sama imala afiniteta prema umjetnosti.

Martina im je X stisnula tijekom nastupa.

"To mrljanje boja i razmazivanje po sebi je toliko fulana poanta. Baš fulano, baš bez veze", rekla je.

Janko je pojasnio da oni kao publika nisu imali ništa od nastupa, mislili su da je to bilo mrljanje boja po podu.

"Smatram da je to neka konceptualna umjetnost koju ja ne razumijem. Vi niste imali nastup koji prosječan puk razumije", rekla je Maja.

Dio gledatelja to im je zamjerio.

"Ne mora svatko razumjeti, ne mora se svima niti svidjeti, ali Martina je stvarno bila bezobrazna, a Bilman je to na pristojan način objasnio i ima potpuno pravo", poručio je jedan.

"Možda bi bilo vrijeme promijeniti žiri, ubaciti inteligentnije ljude. Jer oni ne razumiju", tvrdi drugi gledatelj.

"Kod Maje prolazi samo ako crtaš k...m , onda čak i vrišti. Zapravo voli špricanje. A za ovakvu priču je plitka. Bilman svaka cast."

Nekima je zasmetalo što ni gledatelji većinom nisu oduševljeni viđenim.

"Mislila sam da je samo dio žirija s nižim IQom,po komentarima vidim da publika isto nije za više od twerkanja. možda samo pojedini razumiju pojedince... anywayz, lijepo su spljuvali žiri sa svojim obrazovanjem", poručila je jedna gledateljica.

Drugi smatraju da ovakvim točkama nije mjesto u žiriju, ali i da su se članovi obitelji malo previše nahvalili s obzirom na to što su pokazali.

 

"Danas se svatko naziva umjetnikom, a ono što me iznenadilo je to da nitko nije komentirao pjevanje koje je dosta loše. Kako su se najavili očekivala sam iznad prosjeka talentiranu obitelj, ali moram priznati da ako ništa, roditelji su im usadili samopouzdanje (što nije loše) jer bitno je znati pričati o sebi i prodati se, ali treba imati i dozu samokritike. U svakom slučaju ideja sama po sebi nije loša, ali je loše izvedena", napisala je jedna gledateljica.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara