Cura kojoj je Janko dao zlatni gumb posvađala gledatelje: "Bilo je boljih"

Cura kojoj je Janko dao zlatni gumb posvađala gledatelje: "Bilo je boljih"
Screenshot: Youtube

KAD JE mlada Zeničanka Adna Šestić zapjevala pjesmu Josipe Lisac O jednoj mladosti, članovi žirija nisu mogli sakriti koliko su impresionirani. 

Martina Tomčić ju je dočekala s osmijehom koji čuva za rijetke prilike, Maja Šuput se naježila, ali publici je najviše zapela za oko reakcija Janka Popovića Volarića koji je njenu izvedbu slušao sa suzama u očima. 

>>>Razvaljuje i Whitney Houston: Evo tko je djevojka kojoj je Janko dao zlatni gumb<<<

Bio je toliko oduševljen da je odmah stisnuo zlatni gumb i Adnu poslao direktno u polufinale showa

Neki gledatelji su podijelili oduševljenje njenom izvedbom, no nije svima sjelo to što je dobila zlatni gumb. 

 

"Predivna, jednostavna,simpatična, skromna, na svoj način otpjevala legendarnu tešku pjesmu... Bravo i bravo za dečka na gitari. Suzu sam čak pustila", "Stvarno predivna. Simpatična, skromna i poseban glas ima. Nek je dobila zlatni gumb", "To se zove ljubav na prvi pogled ili vibra ili predivno, bravo za Janka što je prepoznao", "Ova cura pjeva fantastično i ovakav glas i pjevanje se ne čuje često ni na talent programima općenito, a kamoli svaki dan, tako da je zlatni gumb potpuno zaslužen", pisali su neki gledatelji u komentarima. 

Drugi su pak smatrali da je Adna dobila Zlatni gumb samo zato što je pjevačica, te da su drugi natjecatelji zbog toga ostali zakinuti. 

"Jebo vas zlatni gumb za još jednog u moru pjevača... Oni Mađari i iluzionist su to više zaslužili.. Ženskica pjeva super, ali takvih je na stotine tisuća u regiji..", "Nije fer-mađioničar je bio bolji", "Onda nije ta emisija namještena? Bilo je puno boljih od nje i ovo nije za zlatni gumb", "Za mene općenito pjevači nisu za tipa taj show supertalent. Neka se prijave na audicije za pjevače i sve što ima veze s pjevanjem. Ovako ruše mogućnosti za ostale natjecatelje što stvarno imaju talente kao što su žongleri, mađioničari, biciklisti itd. To je za supertalent", tvrde oni. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara