Cura na fotki je palila i žarila u 90-ima pa samo nestala: Prepoznajete li je?

Cura na fotki je palila i žarila u 90-ima pa samo nestala: Prepoznajete li je?
Foto: Facebook

MLADEN BURNAĆ naišao je na uspomenu iz mlađih dana, kada je u Hrvatskoj počela vladati "dance groznica", a riječ je o fotografiji na kojoj pozira s jednim od tada najpopularnijih glazbenih imena. Djevojku s plavom, frčkavom kosom malo tko pamti u ovom izdanju, svi je se sjećaju po dugoj, ravnoj, tamnoj kosi, punim usnama i atraktivnoj liniji.

Burnać je otkrio kako je riječ o Davorki Ručević, javnosti poznatijoj kao Kasandra.

"Čini mi se da je bila '89. Pjevačica Kasandra i ja na zajedničkom koncertu naših bendova u klubu Max (ZG). Ona je imala bend koji se zvao Kasandra (kasnije je to ime uzela kao svoje umjetničko ime u solo karijeri u 90-ima), a moj bend se zvao Brze Banane", prisjetio se u opisu fotografije.

Njegove obožavatelje odmah je oprala nostalgija, a u komentarima su pisali kako Kasandru sami ne bi prepoznali. "Kasandra? Ajme, nikad ne bih rekla da je to ona", "Ne bih nikad prepoznala da je to Kasandra!", "Frizura je vrh", komentirali su ispod fotografije. Također, mnogi su pohvalili i njegov imidž te se nasmijali spomenutom imenu njegova benda.

Inače, samo četiri godine nakon početka karijere Kasandra se odlučila povući. U javnosti nije viđena sve do 2007. godine, kada se pojavila na rođendanskoj proslavi nekadašnjeg menadžera Vladimira Mihaljeka Mihe. Pričalo se da je teško bolesna i u lošem financijskom stanju te da živi u ruševnoj kući u Zagrebu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara