Cura tražila oca da joj kupi uloške, njegov odgovor postao hit na Twitteru

Cura tražila oca da joj kupi uloške, njegov odgovor postao hit na Twitteru
Foto: Twitter

JEDNOG tatu iz Walesa prozvali su legendom na Twitteru nakon što je njegova kćerka objavila screenshot poruka koje su razmijenili, a u kojima ga je tražila da joj kupi higijenske uloške u trgovini.

Korisnica Twittera iza nadimka @niamhpemx, čije je pravo ime Niamh, tražila je oca Andrewa da joj kupi uloške, a njegova reakcija postala je hit na toj društvenoj mreži. "Možeš li mi uzeti neke uloške s krilcima prije nego što se dućan zatvori, molim te", pisalo je u poruci koju je Niamh poslala ocu.

"Crna ribiz ili limeta", napisao je otac referirajući se na ljubičasto i zeleno pakiranje, a njegov odgovor postao je viralan.

"Genijalan odgovor vašeg oca i drago mi je vidjeti da nije oklijevao", jedna je od reakcija na Twitteru gdje su tatu mnogi prozvali legendom. Mnogi su bili i puni pohvala za njezinu bliskost s ocem. "Sjajno je da ste toliko bliski da ti nije neugodno to ga pitati. On je legenda!", još je jedan od komentara na Twitteru.

No, nisu njezin zahtjev svi podržali - neki su ga nazvali "čudnim i neugodnim". Niamh je njima odgovorila: "1. On je dosad živio samo sa ženama, mojom sestrom, mamom, svojom sestrom i svojom mamom. 2. Bila sam na poslu do 5, a dućan se zatvara u 4 u NEDJELJU. Ne vozim, a ni moja mama. 3. 2019. je, a ne 1969", odgovorila je, a i mnogi drugi su joj stali u obranu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara