Curica pozvala Kolindu na rođendan u Hercegovinu, evo što joj je ona odgovorila

Curica pozvala Kolindu na rođendan u Hercegovinu, evo što joj je ona odgovorila
Foto: Fenix Magazin

DJEVOJČICA iz Hercegovine, koja s obitelji živi u njemačkom Essenu, pozvala je Kolindu Grabar-Kitarović na proslavu svog osmog rođendana, a predsjednica joj je odgovorila pismom.

Klara Primorac, rodom iz Radišića u hercegovačkoj općini Ljubuški, u travnju je s obitelji na poziv njihovog kuma, tenisača Ivana Dodiga, bila na meču Hrvatske i Kazahstana. Nakon toga, na poziv savjetnika predsjednice Tomislava Madžara, s ostalim hrvatskim iseljenicima, posjetila je predsjednicu na Pantovčaku, gdje joj je i uručila pozivnicu na rođendan u Hercegovinu, piše Fenix Magazin.

Klara je rođendan proslavila 30. srpnja, a hrvatska predsjednica, koja nije mogla doći zbog brojnih obaveza, djevojčicu je iznenadila pismom, naslovljenom na nju.

 

"Draga Klara, zahvaljujem ti na pozivu na rođendan koji ćeš proslaviti 30. srpnja 2018. u tvojim lijepim Radišićima. Zbog brojnih obveza nisam u mogućnosti odazvati se tvome pozivu stoga ti ovim putem čestitam rođendan, želim puno zdravlja, radosti i veselja i nadam se da ćeš imati lijepu rođendansku proslavu sa svojom obitelji s kojom si me posjetila u mome uredu ovoga proljeća.

Želim ti puno zabave tokom ljeta i lijepih uspomena na bezbrižne dane djetinjstva i srdačno te pozdravljam. Sretan ti rođendan, tvoja Kolinda Grabar-Kitarović", piše u pismu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara