Curice u nevjerici: Niko Kranjčar zaprosio djevojku Simonu

REPREZENTATIVAC Niko Kranjčar dugo je nosio titulu najpoželjnijeg hrvatskog nogometaša, a onda mu je u život ušla danas 29-godišnja Simona Fistrić i talentirani je igrač nestao s ljestvica popularnosti. Prema pisanju časopisa Story, Kranjčar se i službeno "skida s liste" - nakon četiri godine veze zaručio se s djevojkom i ne skriva oduševljenje. "Sretan sam u Portsmouthu! Ovdje je drukčija kultura življenja, ali imam svoju Simonu s kojom živim. Kada uz sebe imate nekoga s kim ste bliski, to puno pomaže", kaže nogometaš.

Simona Fistrić s Nikom živi već dvije godine, pa informacija o zarukama nije iznenadila njihove obitelji i prijatelje. Par navodno još nema dogovoreni termin vjenčanja, a priča se kako će pred oltar stati do kraja godine, daleko od očiju javnosti. Kranjčar, naime, ne voli medijsku pažnju, a njegovi "problemi" s hrvatskim medijima tek su nedavno završili. Nakon Svjetskog nogometnog prvenstva u Njemačkoj 2006. godine, Niko i Cico Kranjčar naišli su na oštre kritike, pa je mladi nogometaš odlučio prestati davati izjave.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šutnju je prekinuo prije nekoliko dana, intervjuom u kojem je prokomentirao sve ono o čemu su mediji šuškali posljednjih godina.

Kranjčarova zaručnica Simona Fistrić diplomirana je ekonomistica i ne želi komentirati priče o njihovom vjenčanju. "Kod Nike volim baš sve, a osvojio me iskrenošću i toplinom. Kroz sve te godine veoma sam ga dobro upoznala. Vrlo je mirna i staložena osoba. Sviđa mi se to što voli o svemu razgovarati sa mnom, a pogotovo zato što razgovorom i iskrenošću zna kako može riješiti svaku situaciju", nahvalila je Simona još na početku veze svog budućeg supruga.

M.A.
Foto: Index, Story

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara