Da je Cristiano Ronaldo ludo bogat, dokazuje stvar "vrednija od zlata" koju drži kraj nogu

Da je Cristiano Ronaldo ludo bogat, dokazuje stvar "vrednija od zlata" koju drži kraj nogu

Foto Instagram

CRISTIANO RONALDO na Instagramu je objavio fotografiju koja možda najbolje dosad sumira koliko je taj čovjek zaista bogat.

Slavni nogometaš pozirao je u društvu prijatelja i poslovnog suradnika Miguela Paixaoa u svom privatnom avionu s najskupljom torbom na svijetu kraj nogu. Riječ je o luksuznoj Hermes Birkin putnoj torbi čije se cijene uglavnom kreću od 40 tisuća kuna pa sve do 80 tisuća, ali i do nekoliko stotina tisuća ako je riječ o personaliziranim primjercima.

Birkin torba ime je dobila po glumici i pjevačici Jane Birkin, a nastala je 1981. godine.

Točna cijena ove torbe može se saznati jedino na zahtjev, a ona, osim od veličine, varira i od vrste kože od koje je rađena, zemlje u kojoj se prodaje te čak i boje i modela. Za kupovinu ove torbe dugo je postojala čak i lista čekanja.

Skupocjeni modni dodatak odmah je zapeo za oko i Ronaldovim obožavateljima pa su ga oni manje upućeni u modna zbivanja u komentarima u nevjerici pitali "je li to njegova torbica", dok su se nešto upućeniji divili činjenici da kraj nogu drži torbu koju su prošle godine proglasili vrednijom investicijom od zlata.

Inače, nedavno je i Severina pozirala s jednom takvom torbicom.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara