"Da mi se Lejla nije dogodila, bi li mi se uopće dogodila žena mog života?"

"Da mi se Lejla nije dogodila, bi li mi se uopće dogodila žena mog života?"

GLUMAC i voditelj Tarik Filipović se vratio iz Den Haaga sa snimanja filma "Oluja", njemačkog redatelja Hans-Christiana Schmidta. Film se bavi ratnom tematikom i sudskim procesima za ratne zločine, a 36-godišnji Tarik glumi odvjetnika. Kao najzanimljiviji dio snimanja filma Tarik ističe snimanje u centru Den Haaga, jer su snimali u prostorijama Haškog tribunala, a za njega je to imalo posebno značenje jer je u te prostorije, iako tek kako glumac, ušao kao odvjetnik. Premda je ekipa na setu bila "fenomenalna i profesionalna", Tarik je imao nekoliko dobrih razloga za povratak kući. Jedan od njih je i devetomjesečni sin Arman.

"Priznajem, preemotivan sam!"

"Jedva sam čekao primiti Armana u ruke. S Lejlom sam razgovarao više puta na dan, a čuo sam i svoju dječicu. Iako Arman ništa ne razumije, meni je bilo lakše čim sam čuo njegovo gugutanje. Priznajem, preemotivan sam i ponekad pomislim da to možda i nije dobro", uzbuđeno je za Story rekao Tarik, koji je pored dugogodišnje laskave titule za najpoželjnijeg neženju, nedavno proglašen jednim od najboljih očeva. "Sebe nikad nisam doživljavao nekim plejbojem. Obiteljski sam tip. O vlastitoj djeci sam počeo sanjati još kad mi je bilo 20 godina", skromno će Tarik za Story, ranoranioc koji ustaje kad začuje prvi Armanov plač, a to je svakodnevno oko sedam sati. "Međutim, moja me Lejla češće pusti da odspavam malo dulje. Ne zato što je moja supruga, nego zato što je uistinu za pet, prava je odlikašica. Mislim da me očinstvo nije puno promijenilo, brzo sam se riješio starih navika i počeo uživati u novima", rekao je Tarik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Popularni voditelj kaže da se Lejla odlično uklopila u ulogu supruge prezaposlenog glumca te mislim da Lejla previše ne ispašta, osim što joj ponekad previše nedostaje njezin suprug. "Volio bih da to nije tako, ali ona to apsolutno poštuje i uživam njezinu bezrezervnu podršku. Često se pitam: da mi se Lejla nije dogodila, bi li mi se uopće dogodila žena mog života?", pitao se glumac. Iako im je svaki zajednički trenutak zlata vrijedan, manekensko-glumački par kaže kako vrijeme ipak najviše vole provoditi u Istri gdje imaju kuću. Lejla pored Armana ima još jednog sina, petogodišnjeg Dinu koji svog mlađeg brata "naprosto obožava". Nakon dva sina, glumac ne krije da bi ga rođenje djevojčice moglo jako razveseliti. "Bio bi to scenarij iz bajke, ali ipak se tu više pita moju suprugu", rekao je glumac kojem ovaj tjedan počinju probe za predstavu "Vojnik Švejk u Drugom svjetskom ratu", autora Bertolta Brechta u kojoj glumi dvojicu braće.

L.V.
Foto: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara