Da ne plate 68 kuna, smislili su lud način kako besplatno gledati borbu godine

Da ne plate 68 kuna, smislili su lud način kako besplatno gledati borbu godine
Screenshot: YouTube

DOK su tisuće gledatelja platile kako bi mogle pratiti boksački meč YouTube zvijezda KSI-ja i Logana Paula, drugi su pronašli kreativni način kako zaobići pravila i besplatno pogledati prijenos.

Borbu između KSI-a i Paula, koja se prošlog tjedna odvila u Staples Centru u Los Angelesu, pratili su milijuni ljudi diljem svijeta. Osim gledanja u dvorani za 500 dolara (3372,15 kuna), oni koji nisu mogli doći u dvoranu meč su mogli gledati preko prijenosa uživo za deset dolara (68 kuna).

Svaki livestream meča predstavljao je kršenje autorskih prava te je odmah skidan s interneta, no jedan je muškarac našao način kako zaobići pravila i ostati malo dulje na internetu. Snimao je sebe kako gleda borbu, no nosio je dioptrijske naočale u kojima se vidio odraz meča. Nakon što je snimku objavio na YouTubeu, postao je hit na društvenim mrežama.

"Pozdrav svima koji su prenosili meč Logana Paula i KSI-a. Čak i ako smo ga gledali kao odraz u vašim naočalama", našalio se jedan korisnik Twittera.

 "Moj frend gledao je borbu KSI-a i Logana Paula preko stakala naočala jednog lika. Nikad se u životu nisam ovako nasmijao", rekao je drugi tviteraš.

"Gledao sam borbu kroz naočale ovog lika", našalio se i treći.

 Glasnogovornica YouTuba izjavila je za Business Insider da su maknuli sporni video.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara