Dala je 70.000 kuna da ima stražnjicu poput Kim Kardashian, a ovo je rezultat

Dala je 70.000 kuna da ima stražnjicu poput Kim Kardashian, a ovo je rezultat

Screenshot: YouTube

MEDICINSKA sestra Marlene Chinea podvrgnula se operaciji vrijednoj više od 70.000 kuna kako bi imala stražnjicu poput svog idola, Kim Kardashian.

Kako bi njena stražnjica bila velika i obla poput Kimine, ova 36-godišnjakinja iz Miamija se podvrgnula takozvanom brazilskom podizanju stražnjice, tijekom kojeg su joj liječnici uštrcali nešto manje od dva kilograma masti u stražnjicu. Na operaciju se odlučila nakon što je godinama bezuspješno pokušavala povećati svoju guzu prirodnim metodama, piše Daily Mail.

"Bez obzira na to koliko sam vježbala, nikako nisam stizala do rezultata koje sam željela. Bila sam zadovoljna izgledom i oblikom svoje stražnjice, no htjela sam da je malo veća. Željela sam stražnjicu kakvu ima Kim Kardashian, koja je prekrasna i sve što odjene na njoj izgleda savršeno", ispričala je.

Tvrdi da je to što je vježbala po nekoliko sati dnevno pet do šest puta tjedno nije dovelo do nikakvih rezultata. Dodaje da je čak u jednom trenutku radila i po 300 čučnjeva dnevno, no od njih nije imala koristi.

Prije operacije čekao ju je težak zadatak - morala se maksimalno udebljati kako bi liječnici mogli uzeti mast s drugih dijelova tijela i prebaciti je u njenu stražnjicu. U nekoliko tjedana udebljala se oko osam kilograma, hraneći se pizzama i sladoledima.

Tijekom petosatne operacije liječnici su injekcijama izvadili mast iz njenih ruku, leđa, trbuha i bedara, a potom su je uštrcali u njenu stražnjicu. Dodatna dva kilograma u stražnjici značila su da joj ništa od stare odjeće više ne pristaje pa je nakon operacije krenula u kupnju odjeće, i to samo one koju bi odjenula Kim Kardashian.

"Obavila sam kupnju i obnovila garderobu. Bilo mi je važno da suknje i hlače imaju visoki struk. Bila sam toliko oduševljena svojim tijelom da sam kupovala samo odjeću koju bi Kim nosila, kupila sam nekoliko kombinezona i uskih suknji koje ona stalno nosi", ispričala je.

Ovo joj nije prva estetska operacija, prije tri godine povećala je grudi, a danas tvrdi da je završila s operacijama. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara