Dala je otkaz kako bi mogla dojiti dečka svaka dva sata kao bebu

Dala je otkaz kako bi mogla dojiti dečka svaka dva sata kao bebu
Foto: Facebook

DOJENJE je posve normalna stvar kada se radi o hranjenju novorođenčadi, ali u svijetu je sve više prisutan trend ABR (Adult breastfeeding relationship), odnosno trend u kojem žene doje svoje odrasle partnere. Na ovaj potez odlučili su se i Jennifer Mulford i njen dečko, prenosi Your Tango.

"Kada sam čitala o povezanosti dvoje ljudi putem dojenja, bila sam ljubomorna. Uvijek mi je godilo kada me je partner za vrijeme seksa dodirivao po grudima, tako da sam znala da će mi se ovo svidjeti”, rekla je Jennifer.

Kada je saznala za ovaj fenomen, pokušala je pronaći novog dečka koji je zainteresiran za taj neobični hobi kao i ona, ali joj to nije polazilo za rukom pa se javila svom bivšem dečku Bradu. 

Zbog dojenja je dala otkaz na poslu jer, kako kaže, to je prilično zahtijevan posao. Partnera treba dojiti svaka dva sata, kao i bebe.

"Oboje smo htjeli istu stvar iz naše veze, čarobnu povezanost dojenja. Ovo je posebna povezanost između nas, veća intimnost, dvije osobe koje postaju jedna", rekla je i dodala da dojenje obično završi seksom šest do sedam puta u danu.

Iako Brad želi ići korak naprijed i piti mlijeko iz Jenniferinih grudi u javnosti, ona za to još nije spremna.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara