Damir Kedžo otkrio hoće li se ponovno prijaviti na Doru

Damir Kedžo otkrio hoće li se ponovno prijaviti na Doru
Foto: Instagram

NAKON što je HRT odlučio da Damir Kedžo neće biti izravno odabran kao predstavnik Hrvatske na predstojećem Eurosongu, nego da će umjesto toga ponovno organizirati Doru, sada se o svemu oglasio i sam Kedžo koji je za Story otkrio planira li se prijaviti na Doru i sljedeće godine te tako pokušati obraniti naslov pobjednika.

"Trenutno ne razmišljam o novoj prijavi na Doru", rekao je.

Nije htio komentirati je li razočaran i iznenađen zbog odluke HRT-a, ali se već ranije oglasio na svom Instagramu, gdje je svima zahvalio na podršci i djelomično otkrio kako se osjeća.

"Nije jednostavan ovaj roller coaster emocija i promjena izdržati", napisao je tada.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Cijelo ovo DORA 2020. iskustvo je bilo puni krug. Od sreće do tuge, od pobjede do otkazivanja Eurovisona zbog Covida 19 , pa do otkazivanja mene kao izravnog predstavnika za Rotterdam 2021. Hvala svima, mom bendu, curama koje su sa mnom dijelile pozornicu u Opatiji i ovu virtualnu dok smo ljudima diljem Europe i svijeta pjevali “Divlji vjetre” online. Hvala svim ljudima iz mog tima i svima koji su dali srce i dušu u ovih par mjeseci da se za našu glazbu i našu zemlju čuje u najboljem mogućem svjetlu. Hvala svima na podršci i potpori sada kada znamo da je HRT odlučio da ima novo natjecanje i da nas u Rotterdamu 2021. izravno ne predstavljam ja. Nije jednostavan ovaj roller coaster emocija i promjena izdržati, zato hvala još jednom svima i jedva čekam s vama prolaziti sve ono što će nam donijeti budućnost. Računajte na mene i najbolju moguću glazbu i emocije koje ću vam donijeti, a ja računam na vas. Ništa mi drugo ne treba. Volim vas ljudi. The whole DORA 2020 experience was a full circle. From happiness to sadness, from winning Dora to cancellation of Eurovision because of Covid 19 and at the end canceling me as a direct representative for Rotterdam 2021. Thank you everyone, my band, my girls who shared the stage with me in Opatija and a virtual one while we sang “Divlji vjetre” online to people all over Europe and the world. Huge thank you to all the people from my team and all of those who gave their hearts and souls in these few months with the intention that our song and performance is seen and heard in the best possible light. We solely wanted to represent our music and country the best way we knew. Thank you all for your support and support in the last 24 hours since we know that HRT decided to have a new competition and that i will not directly represented Croatia in Rotterdam in 2021. This roller coaster of emotions and change is not easy to survive, so thank you all once again. I'm happily waiting to go with you through everything that the future will bring us. You can expect the best possible music and emotions that I will bring to you, and I belive you will be with me. I don't need anything else. I love you people."

Objavu dijeli DAMIR KEDZO (@damirkedzo)

Iako je ove godine pobijedio na hrvatskom izboru za pjesmu Eurovizije Dori, zbog koronavirusa Eurosong je otkazan i Kedžo nije dobio svoju priliku. Mnogi su očekivali da će mu HRT izaći u susret i da će ga interno izabrati kao predstavnika za iduću godinu, ali umjesto toga su odlučili da će predstavnik Hrvatske na sljedećem Eurosongu biti osoba koja pobijedi na Dori 2021. godine.

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara