Dana Bilzeriana oduševio prizor na krovu u Dalmaciji, odmah je objavio na Instagramu

Dana Bilzeriana oduševio prizor na krovu u Dalmaciji, odmah je objavio na Instagramu
Foto: Instagram

DAN BILZERIAN veoma rijetko napušta svoju luksuznu jahtu kojom obilazi Hrvatsku. Osim danas kad je snimljen na slapovima Krke, samoprozvani "kralj Instagrama" uglavnom vrijeme provodi uživajući u društvu ljepotica na luksuznom plovilu.

U svojim posljednjim snimkama na Instagramu otkrio je da se na jahti nalazi i jacuzzi u kojem uživaju krstareći Jadranom. Kada ne plove, onda s jahte promatraju što se događa u gradu pa je tako Bilzerianu za oko zapela jedna mačka koja se popela na krov u Dalmaciji.

"Gle ovo, mačka na krovu je maskota", oduševljeno govori Bilzerian u snimci uz smijeh.

Bilzerian je profesionalni igrač pokera, glumac, poduzetnik, milijunaš, plejboj i prije svega čovjek koji se svojim bogatstvom voli pohvaliti na Instagramu, gdje ga vojska sljedbenika istovremeno obožava, mrzi i zavidi mu.

"Kad sam bio dijete, nitko na mene nije obraćao pažnju. Vjerojatno sam zbog toga takav luđak", rekao je svojedobno Dan za čiji je životni stil vjerojatno zaslužniji njegov otac, milijunaš Paul Bilzerian, nemilosrdni poduzetnik koji je 1988. prvi put zatvoren zbog utaje poreza.

"Nisam znao što se događa jer mi roditelji o tome nikad nisu pričali. Djeca u školi su me zezala i govorila mi da mi otac ide u zatvor, a ja u to nisam vjerovao sve dok mi to i otac nije potvrdio. Bilo je to usrano vrijeme", priznaje Bilzerian i dodaje da ga je otac često zasipao skupocjenim darovima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dan Bilzerian (@danbilzerian) on

Kao tinejdžer se seljakao iz škole u školu i na kraju nije maturirao. Nakon što je prvi puta isključen, otac ga je poslao da živi kod tetke. Kad ga ni to nije smirilo, otac ga je poslao na vojnu akademiju, a samo nekoliko tjedana prije nego što je maturirao završio je u zatvoru jer je policija u njegovom autu pronašla strojnicu.

No na vojnoj akademiji započeo je i kockati, a novac koji je zarađivao pomogao mu je tijekom perioda kada je njegov otac čak nekoliko puta proglašavao bankrot zbog nagomilanih dugova i vucarao se po zatvorima.

Ipak, Dan je naknadno završio školu, upisao fakultet i nastavio kockati. Kada su se zarade povećale, napustio je fakultet i posvetio se partijanju.

To je na posljetku rezultiralo s čak dva srčana udara do 32. godine.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara