Daniel Radcliffe prima prijetnje smrću, a čuvaju ga specijalci

PRIJETNJE smrću zabrinule su najbogatijeg mladog Britanca, ali i šefove TV studija koji su, nakon razgovora s policijom, unajmili zaštitare. 18-godišnji Daniel Radcliffe prvi je put u svojoj nevjerojatno uspješnoj karijeri osjetio i tamnu stranu slave, a zaštitni obruč oko njega identičan je onome s kojim su, zbog straha od otmice, cijelo djetinjstvo živjeli prinčevi William i Harry.

Filmski Harry Potter u subotu je, iz sigurnosnih razloga, tri puta mijenjao automobil kojim se kretao na snimanju posljednjeg filmskog nastavka o malom čarobnjaku. Njegov vozač poslan je na godišnji odmor, a odsad ga voze bivši specijalci obučeni upravo za zaštitu mladih i bogatih, koji se u Velikoj Britaniji nerijetko nađu na udaru ucjenjivača i otmičara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sadržaj prijetećih pisama još uvijek nije poznat, međutim The Sun piše kako nije riječ o "praznim prijetnjama", zbog čega su Danielovi roditelji, šefovi, pa i on sam, prijetnje shvatili vrlo ozbiljno. Njegove kolege Rupert Grint i Emma Watson nisu dobili prijeteća pisma, ali se zaštitari, doduše, u nešto manjem broju, bave i njihovom sigurnosti.

Daniel Radcliffe dosad je imao manje incidente s obožavateljima - prije četiri godine u SAD-u mu je prišla žena omotana u ručnik, a uz njegov lik, na sebe je napisala: "Ništa ne može stati između mene i Harryja Pottera". Govoreći o slavi, Daniel je dosad isticao samo njene pozitivne stvari: "Ponekad se pitam zašto je oko mene stalno nekakva gužva.  Samo sam obični čovjek, ali je lijepo vidjeti odobravanje u očima ljudi, kao i odobravanje filmske industrije. Namjeravam se još dugo baviti ovim poslom jer je za mene najljepši na svijetu".

D.K.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara