Danijela Dvornik otvorila dušu na Instagramu: "Jučer sam plakala, teško mi je"

Danijela Dvornik otvorila dušu na Instagramu: "Jučer sam plakala, teško mi je"
Foto: Instagram

DANIJELA DVORNIK otputovala je na Brač gdje će, kao i svake godine, provesti ljeto, a prije toga je odlučila sa svojim pratiteljima na Instagramu podijeliti kako se osjećala dok se pripremala za put.

"Jučer sam imala jako stresan dan, zapravo stres me pere zadnjih dana jer sad kreće 'grande finale' uređenja kuće i sinkroznizacije svih preostalih poslova. Uz sve gušte uređivanja kuće, neminovni su i problemi. Ali sve rješavam u maniri 'muškarčine' svjesna koliko mi je kao ženi, k tome još i samoj, to poprilično teško u ovom muškom svijetu gdje nema kavalira nego svatko eskivira situaciju da se uopće ponudi (vidim im to na faci), pa me to zakoči u namjeri da pitam", napisala je Danijela.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jučer sam imala jako stresan dan, zapravo stres me pere zadnjih dana jer sad kreće "grande finale" uređenja kuće i sihronizacija svih preostalih poslova. Uz sve gušte uređivanja kuće, neminovni su i problemi. Ali sve riješavam u maniri "muškarčine" svjesna koliko mi je kao ženi, k tome još i samoj, to poprilično teško u ovom muškom svijetu gdje nema kavalira nego svatko eskivira situaciju da se uopće ponudi (vidim im to na faci), pa me to zakoči u namjeri da pitam. Jučer nakon sređivanja zagrebačkog stana, pakiranja stvari, stresa od "samodaneštonezaboravim" I promišljenog slaganja kutija kako bi sve stalo, sa stvarima koje mi trebaju, nemogućnosti da pronađem ključeve a znam da su negdje, zaplakala sam onako ženski. Došlo mi je da sve pošaljem 3PM! Trebao mi je neki ljudski zagrljaj, utjeha i doza nečije snage da ne klonem. A onda sam te iste suze obrisala brzinski, promislila kako nemam vremena za durenje, jer treba voziti do Splita,prespavati i onda prvim trajektom na otok u kuću koja ne liči na kuću u kojoj se može živjeti. Ali dobro je. Tu sam. Izdržati ću i za 2-3 tjedna bit ću opet ja i kuća će dobiti svoje novo ruho. A svakom frajeru koji mi pizdasto uleti, neka bude spreman na pitanje "gdjesibiokadsamkućuuređivala?" 😁😱 #toježivot #prezivjetcujato #womenover50

A post shared by Danijela Dvornik (@danijeladvornik) on

"Jučer nakon sređivanja zagrebačkog stana, pakiranja stvari, stresa od 'samodaneštonezaboravim' i promišljenog slaganja kutija kako bi sve stalo, sa stvarima koje mi trebaju, nemogućnosti da pronađem ključeve, a znam da su negdje, zaplakala sam onako ženski. Došlo mi je da sve pošaljem 3PM! Trebao mi je neki ljudski zagrljaj, utjeha i doza nečije snage da ne klonem", iskreno je nastavila.

"A onda sam te iste suze obrisala brzinski, promislila kako nemam vremena za durenje, jer treba voziti do Splita, prespavati i onda prvim trajektom na otok u kuću koja ne sliči na kuću u kojoj se može živjeti. Ali dobro je. Tu sam. Izdržati ću i za 2-3 tjedna bit ću opet ja i kuća će dobiti svoje novo ruho. A svakom frajeru koji mi pizdasto uleti, neka bude spreman na pitanje 'gdjesibiokadsamkućuuređivala?'", zaključila je.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Danijela Dvornik (@danijeladvornik) on

Od smrti supruga Dina Dvornika 2008. godine, Danijela svoj ljubavni život ne komentira često. 

"Ljubav je ono što me pokreće. Jednom kad upoznaš sva lica ljubavi, kad je primiš i daruješ, kad se opiješ njenom ljepotom, ne možeš bez nje, a ona ima bezbroj oblika, lica, boja i mirisa, ona je esencija našeg života. Užasno je živjeti na ovom svijetu bez te spoznaje. Ljubav je svuda oko nas, a ponekad je ne vidimo, ne primjećujemo i zanemarujemo", pisala je prije nekoliko godina, u vrijeme kad se šuškalo da je u vezi s mlađahnim odvjetnikom.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara