Danijela Dvornik: Političare treba plaćati SMS-ovima pa tko uplati - uplati

Danijela Dvornik: Političare treba plaćati SMS-ovima pa tko uplati - uplati
Foto: Instagram

NAKON što je pokrenula peticiju "Dom za Milu Rončević" kojom želi postići da Milini roditelji ne prodaju kuću u kojoj žive pošto je prikupljeno više nego dovoljno novca za liječenje njihove kćeri, Danijela Dvornik na Instagramu je objavila znakovitu fotografiju.

"Bolesnu djecu treba liječiti iz budžeta... A političare treba plaćati SMS porukama pa ko uplati-uplati...", stoji na fotografiji koju je objavila Danijela.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Danijela Dvornik (@danijeladvornik) on

"A ovo bi bila super inicijativa!" napisala je ona kratko.

"Njih samo po ucinku treba placati, e to bi bilo posteno. Pa kad budu hljeba gladni, mozda i pocnu nesto raditi, ako uopce znaju sta im je duznost...", "Bilo bi punooo manje stranaka i politicara, nebi im se bas isplatilo lagat narod.. kako Grospicka kaze ( iz NMK) - nema ekonomske racunice 😂 joooj,samo da su djecica dobro", "Bravo! Odavno nisam pročitala ni čula nesto pametnije", složili su se Danijelini pratitelji.

"Divna vijest! Neka je sa srećom Mili i njenim roditeljima! I mislim da svakako trebamo urgirati da roditelji ne prodaju svoj jedini dom, jer Mila se mora negdje vratiti! Slažete li se?" napisala je Danijela jučer nakon obraćanja Milinih roditelja javnosti pa pokrenula peticiju.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara