Danijela Martinović: Moj Grašo nije gay i ne spava s Dinom Rađom!

Danijela Martinović: Moj Grašo nije gay i ne spava s Dinom Rađom!

UDARNA kuloarska priča na domaćem estradnom nebu ovih je dana svakako navodna veza Petra Graše i Dina Rađe - priča se kako ih je Rađina supruga Viktorija uhvatila in flagranti, a šok je, priča se, uzrokovao trudove te je nekoliko sati kasnije u Petrovoj bolnici rodila njihovo drugo dijete. U nedostatku "dokaza", mediji su dosad o tome šutjeli, međutim Danijela Martinović, dugogodišnja djevojka Petra Graše, odlučila je za tjednik Story demantirati ovu urbanu legendu (?) ističući: "Ne znam dokle to može ići, onaj tko je to pokrenuo, treba dobiti Oscar za monstruoznost!".

Trač koji se u nevjerojatnom roku proširio cijelom Hrvatskom komentirao je i protagonist priče, košarkaš Dino Rađa, koji je za Story kratko rekao: "Došlo mi je da nagovorim Petra da zagrljeni prošetamo Splitom ili Zagrebom... Onda bi, valjda, izmislili da Petar i ja čekamo dijete?! I što je najgore, svit bi u to povirova".

"Netko se doista igra s preozbiljnim stvarima, ali sva sreća da Bog sve vidi"

Danijela Martinović zgrožena je pričom kojom, smatra, zlonamjernici žele uništiti njenu vezu s Grašom, ali i brak Dina Rađe i bivše pjevačice Viktorije Đonlić. "Zgrožena sam monstruoznošću ljudskog uma! Jedina osoba koja je u cijeloj priči mogla biti povrijeđena je Viktorija, jer je žena u to vrijeme trebala na svijet donijeti svoje drugo dijete s Dinom. Netko se doista igra s preozbiljnim stvarima, ali sva sreća da Bog sve vidi", izjavila je revoltirana pjevačica.

Priči o romansi s Dinom Rađom prethodile su brojne insinuacije da je Petar Grašo homoseksualac, međutim njegova dugogodišnja djevojka i to naziva običnim glupostima: "Doista nemam razloga sumnjati mogu li takve priče biti točne. Imam čvrstu, zdravu i stabilnu ljubavnu vezu i 20-godišnje prijateljstvo sa čovjekom kojega volim i sigurna sam da je to ono pravo".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Povijest bolesti" Rađe i Graše

Petrov otac Zoran je poznati košarkaš Jugoplastike iz 70-ih godina, dakle, kluba iz kojega je ponikao i u kojemu je košarkaško ime i slavu stvorio Dino Rađa, a kako su obojica "splitska dica", zbog te dvije poveznice brzo su se upoznali. Petar Grašo je svojedobno krenuo očevim stopama, a s Rađom se počeo družiti u poznatom splitskom restoranu koji je u vlasništvu njegova oca.

Dugogodišnje prijateljstvo sredinom devedesetih krenulo je na "novu razinu" - Grašo i Rađa snimili su duet "Nisan više ja sa njom", što je do danas ostao jedini Rađin izlet u pjevačke vode i rado slušana pjesma na feštama. Grašo je Rađi i vjenčani kum, a vjerojatno će biti i obrnuto, ukoliko se pjevač odluči stati pred oltar s Danijelom Martinović.

D.K.
Foto: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara