Danijela Martinović: Oni koji pričaju da se drogiram, vjerojatno su narkomani

Danijela Martinović godinama je bila oličenje vesele i nasmijane (ne vrckave, taj izraz ne podnosi!) osobe, ali su događaji u nekoliko proteklih godina pokazali da je i ona od krvi i mesa, a njen privatni život novinarima je postao daleko zanimljiviji od hitova i (uglavnom platinastih) tiraža njezinih albuma. Kako je pjevati u Hrvatskoj sve nezahvalnije, poduzetna se pjevačica pozabavila drugim stvarima, od kojih su parfem i knjiga za djecu trenutno najaktualniji.

"I knjigom i parfemom sam izuzetno zadovoljna, a povratne informacije su odlične. Maksimalno sam bila uključena u projekte, ne volim kad netko drugi radi za mene, pa na kraju to nešto nosi moje ime", rekla nam je Danijela. Kako njezin aktualni album "Canta Y Baila Con Danijela" sadrži obrade ranijih hitova, a pjesme s dvije prošle Dore nisu naišle na poseban odjek kod publike, upitali smo je zabrinjava li je činjenica što već dugo nije imala pravi hit.

"Neke pjesme postaju hitovi puno nakon objavljivanja, poput Gibonnijeve Tempere, i uopće se ne brinem za svoj pjevački status. Pedeset tisuća ljudi na dočeku u Ljubljani pokazalo mi je da se moje pjesme itekako pjevaju", kaže Danijela. Ove godine namjerava izdati čak dva nova albuma, jedan s potpuno novim, autorskim pjesmama, a drugi, naslovljen "Danijela After Midnight", s obradama laganica iz njezine bogate desetogodišnje samostalne karijere. Osim toga, planira proboj na tržište izvan Hrvatske, jer joj, kaže, ovo domaće više nije zanimljivo i nema izazova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neki su novinari na prošlogodišnjoj Dori zaključili kako je Danijela bila drogirana, što je samo dodatno potaknulo priče o njezinoj navodnoj ovisnosti, s kojom se, tvrde "upućeni", bori već godinama. "To su obične gluposti, ja se znam veseliti i smijati bez ikakvih stimulansa, a oni koji pišu da se drogiram, vjerojatno su narkomani, kad im takve ideje padaju na pamet", kaže Danijela, osjetno ljuta što joj se uopće postavljaju takva pitanja.

Vezu s Petrom Grašom toliko čuva od javnosti da se neki pitaju radi li se tu uopće o ljubavi, ili je posrijedi puko privlačenje pozornosti. "Život me naučio da o privatnom životu više ne pričam. Sazrela sam u nekoliko posljednih godina i nikad mi nije bilo ljepše u životu. To je sve što ću reći", zaključuje Danijela.

D. K.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara