Darko Rundek sprema se na turneju po Hrvatskoj i regiji?

Foto: Menart

DARKO RUNDEK trebao bi uskoro krenuti na turneju po Hrvatskoj, ali i regiji. Kako neslužbeno saznajemo, Rundek će uskoro nastupiti u desetak gradova Hrvatske. Izvori bliski umjetniku za sada spominju Osijek, Karlovac, Rijeku, Zadar, Split i Dubrovnik, a budući da je najavljeno i nekoliko datuma u Srbiji, sve upućuje na veliku regionalnu turneju.

Na svojoj službenoj stranici Rundek je objavio nekoliko koncertnih datuma: dva nastupa u Novom sadu, 18. i 19. ožujka; koncert u Rijeci 26. travnja; 7. svibnja u Austriji (Graz); 27. svibnja u Danskoj (Kopenhagen) te 28. kolovoza u Austriji (Alpbach), tako da još nema službene potvrde.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Album "Plavi avion" Darka Rundeka i Cargo Trija objavljen je početkom prosinca 2010. godine i nakon objave uslijedio je niz rasprodanih koncerata od Mostara, Sarajeva, Banje Luke, Tuzle i Zagreba pa do šest uzastopce rasprodanih koncerata u beogradskoj dvorani Vuk Karadžić. Uz Rundeka njegov Trio čine Isabel, intrigantna umjetnica rodom iz Švicarske i Dušan Vranić Duco s trenutnom adresom u Sarajevu, ali i njegov dugogodišnji
pariški sugrađanin.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara