David Beckham obnovio vozni park novim Porscheom

SLAVNI  i bogati nogometaš u Engleskoj je ostavio punu garažu skupih automobila pa u Madridu kupuje vozila s volanom na lijevoj strani.

Prvo je nabavio luksuzni Range Rover, a firma Audi koja sponzorira njegov novi klub poklonila mu je Audi 8A vrijedan 60.000 funti.

 Za istu cijenu David je upravo nabavio sportski Porsche 911 Targa s dvoja vrata i krovom na otvaranje kojim se dovezao na trening u prisustvu brojnih obožavatelja i predstavnika medija.

Zanimljivo je da je popularni igrač kupio svoj prvi auto te marke 1997. godine kako bi očarao svoju tadašnju djevojku i sadašnju suprugu Victoriju.

"Tajanstveni prijatelj" prišapnuo je novinarima da David neće stati već će uskoro imati po jedan auto za svaki dan u tjednu i objasnio kako Beckhami za sada imaju problema oko traženja vile u kojoj će stanovati, ali nemaju problema s prijevozom.

Victoriu su pratili pri obilasku vile "La Victoria" koja nema veze s njenim imenom ,ali ni to mjesto nije joj se svidjelo. Pri izlasku iz hotela u kojem za sada stanuje sa suprugom i klincima nosila je majicu s natpisom "Toliko je mladića, a tako malo vremena", dok je veselom sinu Brooklynu koji se već naučio smješkati paparazzima navukla onu s tekstom "Oružje za masovno uništenje".

Ona i pored muža punog love sama zarađuje džeparac pa je nedavno u Madridu snimila reklamu za japanske automobile.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara