David Beckham postao promotor Armanijevog donjeg rublja

JEDAN od najpoznatijih nogometaša današnjice konačno je shvatio kako prelazak u američki LA Galaxy s marketinške strane nije bio najpametniji potez - njegova zarada ove je godine, naime, pala za 28 posto u odnosu na prošlogodišnju jer je odlaskom iz Europe izgubio brojne sponzorske ugovore. Ipak, novi je i više nego unosan - Beckham će uskoro osvanuti na promotivnim fotografijama Armanijeve kolekcije donjeg rublja.

David Beckham u svojoj je karijeri reklamirao apsolutno sve - od keksa, parfema i videoigrice, do kolekcija odjeće, obuće  pa i donjeg rublja. Novi sponzorski ugovor nedavno je potpisao s modnom kućom Armani, a prošlog je tjedna s poznatim fotografima Mertom Alasom i Marcusom Piggottom snimio editorijal koji će svjetlo dana ugledati početkom 2008. godine.

Situacija u dinastiji Beckham ovih je dana obrnuta u odnosu na život kakvog su dosad vodili - Davidov klub ispao je iz natjecanja pa slavni nogometaš dane provodi sa sinovima, dok Victoria po cijele dane boravi na probama za turneju sa Spice Girls. Obzirom da je slobodan do proljeća, David će, najavio je, suprugu pratiti na turneji koja počinje u prosincu.

D.K.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara