David Beckham stvarni jet-seter

David Beckham stvarni jet-seter

ZAHVALJUJUĆI svom šminkerskom stilu života uz suprugu Victoriju bogati nogometaš odavno je ušao u takozvano jet-set društvo, a svoje članstvo potvrđuje brojnim avionskim letovima.

Pedantni Englezi su izračunali da je David nakon prelaska u "Real" iz Madrida u kolovozu prošle godine preletio 53.488 milja na 57 letova i proveo u zraku 145 sati, više od šest dana.

Službeno je putovao s Kraljevskim klubom, bio na turneji po Dalekom Istoku, letio s engleskom nogometnom reprezentacijom, te igrao u Švicarskoj na dobrotvornoj priredbi Unicefa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Privatno je iz Madrida nekoliko puta letio za London, proveo praznike u Francuskoj, a krajem godine s obitelji se uputio u Laponiju kako bi njegovi klinci na licu mjesta upoznali Djeda Božićnjaka. Da je sam morao plaćati te letove u prvoj klasi to bi ga koštalo oko 20.000 funti, ali službene letove plaća mu klub, dok se za privatne dogovorio s kompanijom "Bookajet" koja mu po sniženoj cijeni iznajmljuje privatne avione.

Milijunaš koji uz plaću od 100.000 funti odlično zarađuje i u brojnim reklamama ne treba se brinuti da će osiromašiti pa je samo za Božićne poklone ženici spiskao oko 5 milijuna funti,a nije zaboravio ni sestricu Joanne kojoj je kupio sportski Renault za njemu skromnih 27.000 funti.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara