Davor Bilman objavio fotku sa zgodnim sinom Leom

Davor Bilman objavio fotku sa zgodnim sinom Leom
Foto: Instagram

DAVOR BILMAN na Instagramu je objavio fotografiju sa svojim 18-godišnjim sinom Leom.

"[Roditeljski savjet] Kad ste u ulozi roditelja, svi vam se čine zlata vrijedni i kao da su citirani iz knjige mudrosti, a kako to najčešće izgleda iz pogleda djeteta, možete isčitati iz facijalne ekspresije mog sina. Koji roditeljski savjet se vama urezao u pamćenje? (primamo i dobre i one druge)", napisao je član žirija Supertalenta uz fotografiju na kojoj njegov sin preokreće očima dok mu on nešto objašnjava.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Skener osobnosti by D. Bilman (@davorbilman) on

U komentarima su se Bilmanovi pratitelji prisjetili savjeta koje su njihovi roditelji njima često govorili. "Meni je ona najgluplja ostala u sjecanju.. .. Batina je iz raja izasla.. Veze sa vezom nema al ostala u sjecanju a bogme i na dupetu crta.. Ovaj izraz lica svaki dan gledam kod svojeg malca.. I pitam se dali nas uopce cuju i dozivljavaju", "Samo nemoj na 'ladan beton, odose bubrezi i jajnici", "'Čuvaj se najbolje prijateljice!' Iako mi je tada bio čudan, sada ga i te kako razumijem...", bili su samo neki od komentara.

Inače, Davor je Lea dobio u braku s prvom suprugom Vesnom. Sa sinom je veoma blizak, a to otkrivaju i neke ranije objave na Instagramu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Skener osobnosti by D. Bilman (@davorbilman) on

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara