Dečko Kylie Jenner zavodio 14-godišnju manekenku: "Bilo mi je neugodno zbog poruka koje je slao"

Dečko Kylie Jenner zavodio 14-godišnju manekenku: "Bilo mi je neugodno zbog poruka koje je slao"

Foto: Twitter

"BILO mi je neugodno zbog poruka koje mi je slao dečko Kylie Jenner", tvrdi 14-godišnja manekenka i pjevačica Molly O'Malia.

Nakon što je jedan tabloid objavio da su reper Tyga i maloljetna pjevačica imali seksualne odnose, Molly je sa svojom odvjetnicom Glorijom Allred održala konferenciju za medije. Na njoj je kroz suze rekla da njen odnos s Tygom nije otišao dalje od dopisivanja na društvenim mrežama. Kad je reper napisao da se želi naći s njom, Molly je prekinula dopisivanje.

"Istina je da se Tyga prvi javio meni. Poslao mi je direktnu poruku na Instagramu. Znala sam tko je on, ali sam se iznenadila time što mi se javio", pročitala je Molly s papira.

"Mislila sam da mi se javlja zbog moje glazbe, no on to nije ni spomenuo. To mi se činilo čudnim, no mislila sam da će to spomenuti u narednim porukama. Međutim, on to nije učinio", pojasnila je i nastavila:

"Počela sam se osjećati neugodno kad me upitao hoćemo li komunicirati putem FaceTimea. Tri puta me to pitao, ali ja nisam htjela. Zato što mi je bilo neugodno zbog razloga zbog kojeg mi se javio ubrzo sam mu prestala odgovarati. Suludo je kakva priča može nastati iz ničega".

Dodala je da je odlučila javno progovoriti o svemu jer ne želi da se ono što se dogodilo njoj dogodi nekoj drugoj mladoj djevojci. Njena majka Anne Lowry O'Malia objavila je priopćenje u kojem je napala magazin OK! zbog pisanja da postoji seksualna veza između njene kćeri i Tyge.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
 

You know I had to stunt bae

Fotografiju objavljuje Tyga / T-Raww (@kinggoldchains)

Njena odvjetnica Gloria Allred proslavila se kao odvjetnica žena koje su optužile Billa Cosbyja za silovanje, a medijima je rekla da Mollyna majka misli da je potpuno neprimjereno da se odrastao muškarac javlja njenoj 14-godišnjoj kćeri, traži je broj telefona i ispituje kad će doći u Los Angeles.

Tyga se o ovim optužbama nije oglašavao, a trenutno se 26-godišnji reper nalazi na skijanju s 18-godišnjom djevojkom Kylie Jenner. Kad je njihova veza započela, Kylie je bila maloljetna.

Mollyna majka rekla je medijima da se Tyga javio njenoj kćeri prije nekoliko tjedana, a američki People piše da je moguće da se to dogodilo u trenutku kad su Tyga i Kylie nakratko prekinuli svoju vezu, navodno zbog toga što je on izdao njeno povjerenje.

"I prije ga je uhvatila kako joj laže i javlja se drugim djevojkama iza njenih leđa, no ovo je bila kap koja je prelila čašu. Osjeća se izdano te je bijesna i povrijeđena zbog njegovih postupaka", rekao je izvor za magazin People u vrijeme njihovog prekida. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara