Demi Lovato pokazala celulit: "Neobrađena fotka u badiću moj je najveći strah"

Demi Lovato pokazala celulit: "Neobrađena fotka u badiću moj je najveći strah"
Foto: Instagram

DEMI LOVATO na Instagramu je objavila neretuširanu fotografiju u badiću povodom Međunarodnog dana celulita. Glumica i pjevačica ponosno je pokazala celulit i s obožavateljima podijelila da se više ne srami svog tijela te da fotografije više ne planira retuširati.

"Ovo je moj najveći strah. Neuređena fotka mene u badiću. I pogodite što, to je CELULIT! Doslovno me toliko umara sramiti se svog tijela i uređivati fotke (da, druge fotke u bikiniju su bile uređene - mrzim što sam to napravila, ali istina je) kako bi drugi mislili da sam njihov pojam ljepote, ali to jednostavno nisam ja. Ovo je ono što imam. Želim da ovo novo poglavlje mog života bude autentično umjesto pokušaja ispunjavanja tuđih standarda", započela je Demi otkrivši kako je umorna od uskraćivanja užitaka samoj sebi, uključujući kaloričnu hranu koja ju je prije užasavala.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Demi Lovato (@ddlovato)

"Dakle, evo me, neposramljene, neustrašive i ponosne što imam tijelo koje se borilo kroz toliko toga i nastavit će me zadivljavati kad, nadam se, jednog dana rodim. Tako je sjajan osjećaj biti opet na televiziji i filmu bez stresiranja oko napornog rasporeda vježbanja prije 14-satnog dana ili uskraćivanja rođendanske torte i biranja komada lubenice sa šlagom jer sam se bojala prave torte i osjećala se jadno zbog neke lude, usrane dijete", otvoreno je priznala Demi i poručila obožavateljima kako je tom periodu života konačno odlučila stati na kraj.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Demi Lovato (@ddlovato)

"Uglavnom, ovo sam ja, sirova, stvarna. I volim se. I vi biste se trebali voljeti. Sada se vraćam u studio. Radim na himni. Da svima bude jasno, nisam zabrinuta oko svog izgleda, ali ga cijenim i ponekad je to najbolje što mogu učiniti. Nadam se da ću inspirirati nekoga da danas također cijeni svoje tijelo", zaključila je glumica.

Obožavatelji su joj u komentarima izrazili divljenje i uputili riječi podrške. "Prekrasna si", "Wow, ponosna sam na tebe", "Izgledaš još bolje nego na uređenim fotkama", "Ovo je predivno", "Ti si sve", pisali su joj.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Demi Lovato (@ddlovato)

Podsjećamo, Demi se prije nekoliko godina borila s bulimijom - poremećajem u prehrani koji se manifestira prejedanjem i povraćanjem, a osim toga, dvaput je bila na rehabilitaciji zbog alkohola i zloupotrebe drugih supstanci. Također, 27-godišnjakinja je lani u rujnu javno obilježila pet godina otkako je trijezna. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara