Demi Moore kćer učila plesati na "štangi"

Tekst: P.R.
Foto: JLP

DEMI MOORE oduševila je sve prisutne na gala postoskarovskoj zabavi u holivudskom hotelu Chateau Marmont kada se uhvatila strip štange i zavodljivo zaplesala oko iste.

47-godišnja Demi pokazala da još nije za baciti

Demi, koja je umijeće striptiza savladala na snimanju istoimenog hita iz 1996., zapravo je htjela svojoj 21-godišnjoj kćerki Rumer Willis pokazati kako se pleše oko štange. Na kraju se sve malo omaklo kontroli, a 47-godišnja je glumica svojim kolegama, prijateljima i mužiću Ashtonu Kutcheru pružila pravi show.

"Demi se stvarno uživjela. Čak se i naglavačke vrtjela po štangi. Svi su joj skandirali i oduševljeno pljeskali, a Leonardo DiCaprio je frajerski potapšao Ashtona po leđima. Nakon majke, zavrtjela se i kći, čiji je nastup također popraćen ovacijama."

Holivudske face partijale uz Madonnine koktele

Glumica se dobro zabavljala i na još jednoj postoskarovskoj zabavi kojoj je, uz Madonnu, bila domaćica. Ova se zabava održala u Los Angelesu, u domu pjevačicinog menadžera Guya Osearyja.

I tu su se okupile holivudske face: P. Diddy, Renee Zellweger, Bradley Cooper, Penelope Cruz, Taylor Lautner, Lady Gaga, Jeremy Renner, Leonardo DiCaprio i Gerard Butler. Oko 300 gostiju zabavljalo se dugo u noć uz indijsku hranu i specijalne koktele koje su samo za tu priliku smućkale Madonna i Demi.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara