Demi Moore voli ljubavnike s "malim"

BIVŠA supruga Brucea Willisa potrošila je pola milijuna dolara na uljepšavanje lica i tijela pa nije čudo da odlično izgleda i lako zavodi mlađe dečke.

Tabloidi su se raspisali o njenom "bliskom seksi susretu" s irskim zavodnikom Colinom Farrellom, a još više bure izazvala je njena veza s 15 godina mlađim glumcem Ashtonom Kutcherom.

40-godišnja holywoodska zvijezda koja je ponovo zablistala na filmu u nastavku "Charlies Angels" dokazuje teoriju da i dečki "s malim mogu biti veliki ljubavnici" jer su otkrivene tajne o muškosti Colina i Ashtona.

Iskreni Irac sam se odao kada je u jednom društvu gledao čuveni porno film koji su za vrijeme svog burnog braka snimili Pamela Anderson i Tommy Lee koji je komentirao riječima: "Tommy ima penis kao magarac. Želio bi biti poput njega, ali to je fizički nemoguće. Moj je "zmaj" samo dva incha (6 cm), ali je čvrst kao stijena."

Kutchera je otkucala bivša djevojka Brittany Murphy koja se proslavila u filmu "8 mile" s Eminemom prilikom gostovanja u poznatom televizijskom showu Davida Lettermana.

Očito ljubomorna što ju je 25-godišnji vršnjak nogirao zbog starije gospođe izjavila je "kako njemu nisu važne godine, a Demi očito nije važna veličina".

Poznati ljubavnici su razotkriveni na radost brojnih muškaraca s malim koji se sada mogu nadati da će uprkos svom "nedostatku" osvajati ljepotice.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara