Depeche Mode: Za zagrebački koncert traže maserke i sobe na 24 Celzijevih

Depeche Mode: Za zagrebački koncert traže maserke i sobe na 24 Celzijevih

Tekst: A.M.
Foto: AFP

ODGOĐENI koncert Depeche Modea, koji se trebao održati u svibnju prošle godine, održat će se na Dan zaljubljenih u zagrebačkoj Areni. Legendarni glazbenici u hrvatsku metropolu doći će dan prije, u subotu, ali lokacija gdje će biti smješteni još nije poznata. Baš kao i svaka veća zvijezda, tako i dečki iz Depeche Modea imaju neke prohtjeve koji su sada znatno manji nego u njihovim mlađim danima.

"Na listi želja je soba za treniranje i chill out room gdje će se družiti prije koncerta, a sobe moraju biti, naravno, u Areni. Obvezno traže maserku i, najzanimljivije, da sve sobe budu zagrijane na 24 ˚C. Lokacija na kojoj će biti smješteni je tajna, a dečki su naručili i Mercedesove Viano kombije, i to za svakog člana benda po jedan", piše Lupa promotion. Također, organizatori koncerta potvrdili su da Depecheovci nisu ništa više zahtjevni ni kada su hrana i piće u pitanju tako da će uživati u mediteranskom meniju.

Na tržištu su se pojavile krivotvorene ulaznice

No da ovaj koncert neće proći glatko kako smo svi očekivali, upućuje provjerena informacija da su se na tržištu pojavile krivotovrene ulaznice i to u nevjerojatnom broju od nekoliko tisuća. "S obzirom da je koncert rasprodan i  da ulaznica neće više biti u prodaji, apeliramo na sve da ukoliko žele kupiti ulaznicu putem oglasnika ili na neki drugi način, a ne preko ovlaštenog prodajnog mjesta,  obrate pozornost na glavne značajke originalne ulaznice", javljaju iz Lupa promotiona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također, dodaju kako su u svrhu zaštite Lupa promocije, Ticketproa i svih kupaca ulaznica na ovlaštenom prodajnom mjestu, primorani poduzeti najstrože mjere osiguranja na slijedeći način: prva kontrola ulaznica UV lampom i vizualnim pregledom valjanosti ulaznice obavljat će se prije samog ulaza u Arenu.

"Svi s krivotvorenim ulaznicama biti izdvojeni i pod pratnjom osiguranja predani policiji"

"Samo oni koji imaju valjanu ulaznicu će moći pristupiti skeniranju bar koda svoje ulaznice,  dok će svi s krivotvorenim ulaznicama biti izdvojeni i pod pratnjom osiguranja predani policiji s obzirom da je krivitvorenje zakonom kažnjivo dijelo. Zato preporučamo svima koji imaju ili sumnjaju da posjeduju krivotvorinu, niti ne dolaze u Arenu jer ćemo baš sve s lažnom ulaznicom prekršajno, odnosno kazneno procesuirati", javljaju organizatori.

Podsjetimo, koncert Depeche Modea trebao se održati 21. svibnja prošle godine, ali je odgođen zbog bolesti frontmana grupe Davea Gahana. Osim početne dijagnoze gastroenteritisa, pjevaču Daveu je otkriven i maligni tumor na mjehuru koji je uspješno operiran.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara