Depresivni Rus tražio da ga vrijeđaju, ono što se dogodilo vraća vjeru u ljude

Depresivni Rus tražio da ga vrijeđaju, ono što se dogodilo vraća vjeru u ljude
Foto: Reddit

KORISNIK Reddita iz Rusije postavio je svoju fotografiju na subreddit r/RoastMe, u zajednicu specijaliziranu za pisanje najgorih stvari o ljudima kakve možete zamisliti.

"17-godišnji Rus s kliničkom depresijom", napisao je uz fotografiju. "Dajte mi razlog da okončam sve", dodao je, a ono što se dogodilo vrlo vjerojatno nije očekivao.

17 years old russian with crippling depression. Give me a reason to end it all. from r/RoastMe

Naime, korisnici te notorne zajednice koja ljude vrijeđa na mrtvo ime (kad se to od njih traži) ovaj put odbili su pisati bilo kakve negativne stvari o njemu, već njihovi komentari vraćaju vjeru u ljudski rod.

r/RoastMe refuse to roast a guy suffering from depression from r/wholesomememes

Njegovu objavu komentiralo je više od 5 tisuća ljudi, priča je postala viralna i na subredditu r/Wholesemememes, a prenijeli su je već i brojni svjetski mediji.

Card

Mnogi su mu poručili da potraži pomoć, a umjesto razloga da okonča svoj život, nabrajali su razloge zbog kojih to ne bi trebao napraviti, neki i na vrlo kreativne načine.

Card

U njegovoj objavi neki su se i prepoznali, ali i ponudili se pomoći. Bilo kako bilo, priča je postala viralna i vratila je mnogima vjeru u ljudski rod. Barem na jedan dan. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara