Deset godina od ubojstva najljepše pjevačice Srbije: "Nešto mi je htjela reći"

Deset godina od ubojstva najljepše pjevačice Srbije: "Nešto mi je htjela reći"
Screenshot: Youtube

PROŠLO je gotovo deset godina otkako je ubijena srpska pjevačica Ksenija Pajčin. Ubio ju je tadašnji dečko Filip Kapisoda, koji je nakon ubojstva izvršio samoubojstvo.

Ksenija bi 3. prosinca napunila 42 godine, a da nije zaboravljena svjedoče poruke njenih prijatelja i kolega.

Turbofolk zvijezda Dragana Mirković rekla je da ju je Ksenija nekoliko dana prije smrti tražila, no nisu uspjele razgovarati, a Dragani i danas to jako teško pada.

"To je bila jedna preslatka i najljepša djevojčica. Imala je 15 godina kad je počela surađivati sa mnom, kada je počela da plesati u grupi. Ja nikada nisam vidjela ljepšu djevojčicu", rekla je Dragana.

"Dva dana prije nego što je tragično preminula imala je emisiju kod nas na televiziji. Tada je rekla mom voditelju: 'Molim te, reci Dragani da me nazove, imam nešto jako važno da joj kažem.' On mi nije rekao tog dana, nije mi rekao ni sutradan, kada me nazvao rekao mi je da smo je izgubili. Ja nikad neću saznati što mi je važno htjela reći. Ostalo mi je to kao da sam nešto trebala napraviti za nju, ne znam što je bilo. To će mi ostati rana na srcu definitivno", dodala je.

Pjevačice se prisjetila i novinarka Ljiljana Stanišić.

"Bila je velika zvijezda u to vrijeme, prije deset godina, pjevačica o kojoj su svi pisali. Bila je buntovna, zanimljiva, drugačija, vesela, vedra, nasmijana, uvijek bi imala neku interesantnu izjavu. Donijela je neki svjetski duh kod nas, svi su gledali u nju, koji će potez napraviti. Bila je mila, a u isto vrijeme je bila i izazovna, mnogi su uzdisali za njom", rekla je za Kurir.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara