Dijelimo ulaznice za koncert Nede Ukraden u subotu

Foto: Index

U subotu 19. ožujka 2011. u zagrebačkom KC Dražen Petrović održati će se koncert trenutačno jedne od najtraženijih pjevačica, Nede Ukraden.

Za Nedu kao da je vrijeme stalo, jer osim zadivljujućeg izgleda tu je i glazbena karijera od davne "Zora je", pa do "Da se nađemo na pola puta"  s novog albuma. Iza nje je i preko dvadeset uspješnih visokotiražnih albuma i uspješna suradnja sa velikim glazbenim imenima poput Đorđe Novkovića, Rajka Dujmića, Arsena Dedića, Zrinka Tutića, Mate Došena i mnogih drugih.

Jedan od njenih najvećih hitova "Zora je" preveden je na čak trinaest svijetskih jezika, a tu su još i "Vrati se s kišom" te "Samo je nebo iznad nas", hit koji je otpjevala zajedno s jednim od najvećih aranžera svih vremena na ovim prostorima, Matom Došenom, a pjevala je i "To mora da je ljubav", "Došlo doba da se rastajemo", "Nisam ti ja bilo tko" i mnogi drugi.

Na njenom posljednjem albumu "Da se nađemo na pola puta" surađivala je s Miroslavom Rusom koji na albumu potpisuje "Otkad s tobom ne spavam", "Što mogu još učiniti za tebe" i "Samo da te ne sretnem". Uz Nedu koncert će obogatiti mladi pjevač zabavne glazbe Ivan Zak s kojim je Neda otpjevala duet "Tetovaža", a pjesma je iako je tek kratko u javnosti, postigla sjajan uspjeh.

Kako karata za nadolazeći koncert gotovo više ni nema, Index daruje 15 sretnika s po jednom ulaznicom. Sve što trebate učiniti jest javiti se na index.nagrada@gmail.com s naslovom maila: "Neda Ukraden u KC Dražen Petrović" i nadati se da ćete vaše ime biti izvučeno.

Sretni dobitnici biti će danas obaviješteni putem e-maila. Sretno!

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara