Dikan izvrijeđao Jelenu Veljaču zbog džempera Ivane Vide

Dikan izvrijeđao Jelenu Veljaču zbog džempera Ivane Vide
Foto: Instagram

PRIČA o džemperu Ivane Vide i spremačici o čijoj se sudbini odlučivalo na Instagram anketi izgleda nema kraj. U obranu Ivane Vide sada je stao Josip Radeljak Dikan te je na svom Facebook profilu izvrijeđao Jelenu Veljaču, jer je ova rekla da nikada ne bi napravila ono što je napravila Vidina supruga i kako je to potez bez imalo stila.

>>Ivanu Vida naljutila njena spremačica: "Da joj dam otkaz?"<<

>>Jelena Veljača o anketi Ivane Vide: "To je nedostatak stila i objava bez veze"<<

"Gle - razroka i rahitična nas svakodnevno podučava zivotu i pristojnosti, dok svojim ponašanjem to svakodnevno i pobija", napisao je Dikan na Facebooku i podijelio tekst opskurnog desničarskog portala Priznajem.hr.

Spomenuti portal objavio je huškački tekst o tome kako je Jelena Veljača napala "suprugu Domagoja Vide, stupa Dalićeve obrane". 

Podsjetimo, Ivana Vida je prije nekoliko dana na svoj Instagram postavila fotografiju džempera koji se skupio u pranju te za sve okrivila svoju spremačicu. Na Instagram je postavila anketu o tome treba li otpustiti spremačicu ili sama prati svoj džemper. Suprugu Domagoja Vide napale su spremačice na Facebooku, a ona je dala do znanja da je ne zanima ono što javnost misli o njezinim postupcima.

Džemper koji se skupio u pranju Vida je platio 3500 kuna.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara